Cazare intermediară în drum spre Grecia
Anul acesta am decis ca în drumul nostru către Grecia să ne oprim la jumătatea drumului! Am căutat pe internet hoteluri pentru zona Leskovac, Serbia și m-am oprit la acesta, deoarece era cel mai ieftin și avea micul dejun inclus. Am rezervat o camera tripla, plata urmând a o face la cazare.
Ajunși la destinație am găsit o cameră micuță cu un pat dublu și unul de o persoană, mobiler nou, televizor lcd, frigider. La o primă vedere era curat totul. Nici nu am stat cu lupa ca să găsesc nod în papură!
Lângă Gros Hotel este Restaurant Gros amenajat în stil rustic foarte frumos și cu mâncare foarte bună și ieftină! Au și un loc de joaca pentru copii! Singurul inconvenient este gălăgia: la restaurant cântă live o formație, iar dacă te oprești pentru odihnă până pe la 01.00 se cântă! Soțul meu, șoferul, nu a avut nicio problemă cu dormitul, mi-a spus că nu a auzit nimic, și nici fetița.
Micul dejun a fost destul și gustos pentru un hotel de două stele.
Trimis de Florysime in 06.09.14 16:41:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SERBIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Florysime); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.00478443 N, 21.93197250 E - CONFIRMATE
@Florysime: mutat la rubrica"Gros Hotel [Leskovac]"nou creeată pe site.
@webmasterX: sunt ok coordonatele GPS pentru Gros Hotel
- Aug.2015 O pauză binemeritată — scris în 07.09.15 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ