Am avut un minisejur foarte relaxant la acest hotel.
Ajunsi la locatie am fost intampinati cu o sticla de vin si ceva dulciuri pentru copil.
Coditiile de cazare sunt excelente, personalul dragut, amabil si cunoscator de limba engleza.
Camerele sunt foarte mari, curate si bine utilate. Am avut rezervat un apartament care includea o bucatarie foarte mare si bine utilata dar avand ALL nu an folosit-o. Baia mi s-a parut un pic cam mica si inghesuita dar functionala.
Masa a fost ALL si a cuprins un menu suficient de diversificat pentru toate gusturile.
Hotelul are piscina interioara si exterioara, spa, loc de joaca pentru copiii cazati.
Green Wood Hotel & Spa - All Inclusive este la 6 km departare de Bansko.
Pentru cateva zile de relaxare recomand acest hotel.
Si cum o poza face cat 1000 de cuvinte... va las sa admirati
Trimis de helen39 in 29.05.16 10:20:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (helen39); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Green Wood Hotel & SPA [Razlog], BANSKO" (deja existentă pe sait)
- Aug.2015 Se poate si mai bine — scris în 19.08.15 de cristimicle din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2013 A fost ok — scris în 24.07.15 de NED81 din SLOBOZIA (IL) - RECOMANDĂ