Hotel Europa - frumos si liniste
Dupa ce am calatorit 700km, din Tg. Mures, am cautat un loc in care sa ne odihnim pana dimineata, cand urma sa ne continuam calatoria spre Thassos.
Am ajuns in Haskovo, Bulgaria. Am intrebat un taximetrist unde gasim un loc de cazare si ne-a aratat o straduta mica care pornea din centrul orasului si ne-a spus sa mergem cca. 2km pana la holelul Europa.
Am ajuns la hotel in jurul orei 18, unde am fost primiti cu amabilitate si ne -au fost prezentate mai multe camere. Am ales o camera cu pat matrimonial si cu o canapea extensibila.
Am platit 50€ pentru o noapte de cazare. Tariful includea si micul dejun bufet suedez (foarte variat), accesul la piscina interioara, sala de fitness, si spa (nu va pot da detalii despre acestea pt. ca noi am fost prea obositi ca sa ne bucuram de ele).
Am gasit la acest hotel si o parcare sigura, pazita, la subsolul hotelului contra sumei de 5€ (asta si cautam pt ca masina era ticsita de bagaje pt concediu).
Am fost multumiti de cazare si o recomand celor care vor sa doarma linistiti si din puncul de vedere al sigurantei masinii in Bulgaria.
Trimis de Dana2008 in 30.07.15 10:53:28
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dana2008); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 41.94508300 N, 25.54213000 E - neconfirmate încă
@Dana2008 - Bună recomandare!
===
Mutat în rubrica "Green Europe Park Hotel, Haskovo" (nou-creată pe sait)
===
Câteva fotografii de pe acolo ar fi mai mult decât bine-venite... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=18931
@webmasterX - e bine localizat. nu am fotografii.