ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 11.08.2025
DURATA: 7 nopți
Familie
2 AD. + 3 COPII -- v: 16 12 12
PREȚ SEJUR 2640
cu AVIONUL (toate taxele incluse)
CAZARE ÎN Apartament

DISTRACŢ. / RELAXARE:
Mai degrabă mulțumit

O vacanta reusita

TIPĂREȘTE

Salutare dragi călători, revin cu forțe proaspete după o săptămână petrecută în Egipt, în stațiunea Sahl Hashees, la hotel Gravity Aqua Park. Perioada sejurului a fost 23 iulie până în 30 iulie, total 7 nopți. Noi am plecat din Baia Mare Preț bilet pentru doi adulți și trei copii 2640 €.

La plecare am avut o oră și jumătate de întârziere lucru care s-a întâmplat și la întoarcere. După trei ore și jumătate de zbor am ajuns pe aeroportul din Hurghada de unde am fost preluați foarte repede și transferați către hotel. Hotelul este situat la aproximativ 25 de km de Hurghada aeroport. Am ajuns în jurul orei 23:30 la recepția hotelului, acolo ni s-au pus brățările pe mână ca să apucăm să mâncăm pentru că ultimul restaurant se închide peste 30 minute, adică ora 24. După ce am luat masa ne am întors la recepție unde am primit cheia de la cameră.

Am avut parte de o cameră cu două dormitoare și un living foarte generos, fiecare dormitor era dotat cu aer condiționat propriu, iar în living era aer condiționat comun venea de undeva de afară. În living am avut o canapea extensibilă, televizor, frigider, aparat de cafea, ceaiuri, frigiderul era dotat cu apă plată și sucuri gama Coca Cola la doză. Camera foarte curată, pe o parte aveam vedere la mare, iar pe cealaltă parte aveam vedere la deșert. Pe fiecare parte aveam balcon. Resortul este unul mare cu foarte multe bazine, are chiar și câteva magazine.

Hotelul este bun, mâncarea foarte bună, eu sunt mâncător de vită și pește, zilnic am avut așa ceva. Sincer, ai de unde alege. În schimb, băuturile nota 4. Whisky local, de foarte proastă calitate, coniac la fel, vin un singur fel, și ăla dulce. Fructe si prajituri erau foarte multe. In incinta resortului mai este un restaurant Italian, ceva chinezesc, acolo se ia masa doar pe baza de programare. Primiti de la receptie voucherele, dar si daca nu le aveti, spuneti numarul camerei si va noteaza.

Un mare plus este că sunt băieți care servesc băuturi printre mese sau printre șezlonguri, deci nu este necesar sa stai la rând pe la baruri. Este bar pe plaja, servirea era rapidă. Nu puneți prosoape pe plaja cu noaptea în cap, noi găseam chiar baldachine disponibile la ora 12. Apropo de prosoape, primiti carduri de prosoape, sa nu le pierdeti ca e 20 de dolari un card.

Cafeaua de dimineață era bună în comparație cu alte resorturi, dar pentru o cafea scurtă trebuia să ceri ristreto, dacă cereai scurtă primeai pahar plin. Aveau două tipuri de aparate, un DonCafe parcă și un No Name. Ambele măcinau, cel DonCafe făcea cafea mai bună și mai cremoasă, de la celălalt aparat avea gust de rânced, probabil lot de cafea cu probleme. Apă plată primiti no limit, cu sau fără tips este câtă vreți.

Curățenie în camere s-a făcut zilnic, prosoape și apă în camere am primit zilnic, cu sau fără tips. Diferența la tips a fost că în zilele in care lăsăm dolarul pe pat, găseam tot felul de figurine făcute din prosoape, gen lebede, elefanți, etc. In prima zi am lăsat dolarul pe masă, seara l-am găsit tot acolo, deci nu iau decât de pe pat. Când nu lăsam tips, prosoapele erau aranjate normal. Eu dacă aș mai merge acolo, aș cere la recepție o camera mai aproape de mare pentru că m-am saturat sa fac kilometri întregi zilnic: Ba că am uitat măștile de snorkeling, ba și-a uitat soția țigările, ba bricheta, ba etc...

Resortul e măricel și dacă primești camera aproape de recepție, ești departe de mare și de toate activitățile. Marea are reflux foarte mare și foarte urât, dar avantajul este că au ponton, iar la capătul lui este un recif foarte frumos unde puteți vedea o grămadă de pești exotici. De pe ponton puteți intra în mare prin două locuri: intrarea din dreapta și intrarea din față, mie mi-a plăcut mult mai mult intrarea din față pentru că apa era mai adâncă și nu era așa populată. Alții dau bani pentru ceea ce aveți acolo. Așa că, cumpărați-vă măști de snorkeling că merită. Apa este foarte curată și caldă. Eu zic că avea 33 - 35 grade. Obligatoriu, luați-vă papuci de plajă din doua motive: la reflux sunt foarte multe pietre și corali morți, plaja in sine e nisipoasă, dar nisipul este extrem de fierbinte, deci nu poți călca pe el, așa că asta ar fi al doilea motiv sa vă luați papuci de plajă.

Între resort și mare este o pietonală, nu prea ai ce vedea pentru că resortul este oarecum la capăt de stațiune. Ca să ajungeți în inima stațiunii trebuie să luați o mașină electrică, pe jos slabe șanse, eu aproximez vreo 5 km. Mașinile electrice se închiriază din imediata apropiere a hotelului, iar preturile sunt foarte negociabile. De la 50 de dolari am negociat până la 23. Că i-am spus că doar atât am. A refuzat inițial, noi am plecat, iar la câteva minute era în spatele nostru și ne-a zis să ne întoarcem. Am plecat cu mașina electrică până în inima stațiunii, iar acolo de bine de rău ai ce vedea: magazine, terase, restaurante, etc.

Legat de tips, e oarecum ciudat, resortul e mare, dădeam tips la un băiat azi, și nu-l mai vedeam în veci. Sunt mulți și se schimbă.

Dacă aveți alte întrebări, va răspund.

• Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
  • Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub

Membrii afaFanClub accesează AFA FĂRĂ RECLAME, pentru 8-9 lei/lună!
Cum devin membru afaFC? -- cumperi un abonament pe 6 sau 12 luni.

Trimis de Linux in 11.08.25 11:28:06
Validat / Publicat: 11.08.25 12:50:29
  • A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Italia, Germania, Ungaria, Austria

VIZUALIZĂRI: 64 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Linux); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
P01 [fără descriere]
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

2 ecouri scrise, până acum

webmasterXPHONE
[11.08.25 12:48:01]

Bună revenit pe site, cu impresii -- un review remarcabil, complet!

webmaster
[11.08.25 12:56:33]

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent (2025) sau anul trecut (2024) ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
hlli
Alte impresii din această RUBRICĂGravity Hotel & Aqua Park:
INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

• LOGAT? = DA (IntC=1)