Marmaris - locatie de vis. Grand Pasa - hotel impecabil. Servicii de 5 stele. Personal mereu zimbitor si serviabil. Muncesc 14ore pe zi. Hotelul e la 400 m de plaja de laPasa Beach (de 4 stele). Marea limpede si curata. Plaja ingusta cu pietricele. Nu se plateste chez-longue. In schimb trebuie platit orice se consuma, all inclusive fiind numai pe teritoriul lui Grand Pasa. Piscina cu apa curata. Sunt si topogane si o piscina pt. copii.
Mincarea diversificata. Nu am reusit sa gustam din toate felurile in 9 zile cat am stat. Dupa primele 2 zile am inceput sa sarim una din mese. Bere si alte bauturi la discretie. Cred ca am baut vreo 4 ape minerale de 250 ml, tot sejurul. Hotelul a fost plin de englezi.
La venire in Marmaris am innoptatinainte de Izmir, tot pe malul marii (50 E -cu mic dejun inclus) - locatie modesta - imi facusem griji pentru unde aveam sa ajungem si pentru ca imi amintisem de cutremurul care a ras cartiere intregi in Izmir acum cativa ani. Probabil si popasul acesta ne-a facut sa avem o impresie mai buna despre Grand Pasa.
Camerele cu 7 in coada sunt pe colt si au balcon mic. Oricum nu mergi in Turcia sa stai in camera.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (aramisos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Băi fraţilor, ce chestie!... Anele, stimată colegă, ai mai multe replici decît ţi-a şoptit sufleurul! Tu nu scrii nimic din vacanţele tale (sau ai scris?) şi ei pretenţii exagerate... Că e general, că nu elaborează, că n-a verificat DEX-ul, că nu face şi nu drege... Ce vrei de fapt? Ai scris un singur text, chinuit disimulat, apoi ai început cu pretenţiile!
PS: M-am enervat suficient. Ştiu că acest ecou va fi şters de echipa de webmasteri, însă aş dori să ni se spună şi nouă ce legătură există între userii @anele, @aeerdna şi, cu voia dvs., ultimul pe listă @anelenabalab.
”Ştiu că acest ecou va fi şters de echipa de webmasteri, însă aş dori să ni se spună şi nouă ce legătură există între userii @anele, @aeerdna şi, cu voia dvs., ultimul pe listă @anelenabalab.
@santana
Ecoul tau nu va fi sters (cel putin nu de mine). Cat priveste legaturile dintre userii enumerati de tine, atunci cand o sa fim absolut siguri ca exista o legatura intre ei, masurile pe care o sa le luam, vor fi cele regulamentare: BANAREA conturilor clona.
Pana atunci, orice asemanare este absolut intamplatoare
buna la plaja aveati sezlong gratuit avea plaja privata? avea wifi gratis ceva in minibar? Msss