Își merită stelele!
![](/images/printer_off_32.png)
Nu am cuvinte!
După vacanta eșuată de la Vita Park am decis să ne odihnim bine și să mergem la Grand Hotel Varna 5*.
Nu credeam că există așa un hotel frumos.
Vacanţa propriu zisă:
Am ajuns la hotel pe la ora 3 dimineața. Imediat domnisoara foarte drăguță de la recepție ne-a dat brățările și ne-a spus să așteptăm check in-ul. Am avut șansă să mergem dimineața și la micul dejun, ce nu se întâmplă și la alte hotele.
Totul foarte frumos și bine, personalul e foarte amabil vorbește și engleză și rusă și își face treaba.
Până la plajă trebuie să cobori niște scări. Plaja este amenajată și are șezlonguri și umbrele destule. Marea e destul de curată.
La capitolul animatie se putea și mai bine dar e ok.
Camerele sunt suficient de încapatoare și curățenie se face. Camera noastră era dotata cu uscător de păr și cadă.
Mâncare puțină dar bună, partea bună a fost că nu avea insuportabilele condimente bulgărești.
Recomand tuturor!
Aștept ecouri și voturi!
Trimis de DanaSandu in 06.11.17 21:54:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Armonia, Vita Park, Green Park, Atlas, Delfin Marina
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DanaSandu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@DanaSandu:
”După vacanta eșuată de la Vita Park
Modul de exprimare lasă de înțeles că ai povestit despre acea experiență neplăcută. Probabil pe undeva, însă nu și pe AFA - în acest moment, cel puțin
Astfel că Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
La ce review detaliat si pe larg ai expus... cred ca ai de asteptat la capitolul voturi, sau te refereai la negative?
- Aug.2017 Încântați maxim — scris în 02.02.18 de lilicoza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un concediu reuşit — scris în 25.09.17 de Ligiapaul din GâLGăU [SJ] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sejur minunat — scris în 23.08.17 de Cristina Bv din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Ok Grand Varna — scris în 23.08.17 de Oana2017 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sejur placut - Vacanta reusita — scris în 17.08.17 de Oana_Fratila din MIOVENI [AG] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Relaxare într-un resort — scris în 08.07.17 de iulia_petre5 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Impresii... si atit — scris în 30.06.17 de relunelu din IAşI - RECOMANDĂ