Ok pentru un week-end....dar nu are 5 stele
Noi am fost la acest hotel de 1 mai.
Nici camerle (aveau asternuturi rupte si patate, perdele arse de tigara, usa de la baie nu se inchidea bine, cardul de la intrare in camera se tot demagnetiza covorul/ mocheta murdare si patate) si nici mancarea (de caliate proasta, care se termna repede si se statea la cozi pana umpleau platourile sau farfurii/ tacamuri murdare) nu erau de 5 stele.
Acest hotel m-a dus cu gandul la hotelurile de 2 stele din Romania la care mergeam cu parintii cu bilete prin sindicat
Piscina interiara era ok, curata si dusirile piscinei la fel. Ok era si sala de forta si barul de la parter si sauna.
Nu il recomand pentru familli cu copii sau familii trecute de 30 ani. Decat pentru grupuri de tineri care vor sa se distreze pe bani putini si pe care ii intereseaza mai mult pretul decat conditiile (chiar discutam cu prietenii ca in perioada fcaultatii hotelul ni s-ar fi parut super)
Trimis de iclaudiaisabela in 25.02.10 22:53:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, Nisipuri,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iclaudiaisabela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2017 Încântați maxim — scris în 02.02.18 de lilicoza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Își merită stelele! — scris în 06.11.17 de DanaSandu din REPUBLICAN MOLDOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un concediu reuşit — scris în 25.09.17 de Ligiapaul din GâLGăU [SJ] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sejur minunat — scris în 23.08.17 de Cristina Bv din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Ok Grand Varna — scris în 23.08.17 de Oana2017 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sejur placut - Vacanta reusita — scris în 17.08.17 de Oana_Fratila din MIOVENI [AG] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Relaxare într-un resort — scris în 08.07.17 de iulia_petre5 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ