ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 18.12.2013
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 09.08.10
STATUS: SENIOR
DATE SEJUR
JAN-2013
DURATA: 3 nopți
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
PLAJA şi MAREA:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 14 MIN

La mare, iarna? La bulgari? De Revelion? Desigur!

Ilustrație video-muzicală
KC&The Sunshine Band - That'S The Way (I Like It)


TIPĂREȘTE

Experienţa mea privind revelionul la vecinii din sud a debutat mai mult în glumă. În anul 2009, la începutul lui decembrie, împreună cu nişte colegi de serviciu, ne-am gândit: ce-ar fi să facem revelionul împreună? Unde? Varianta restaurantului în Bucureşti am abandonat-o înainte de a începe să discutăm despre ea. Am zis că mai frumos ar fi undeva la munte. Nu? Ei, da, aşa ar fi, dar unde să găseşti, cu 3 săptămâni înainte de anul nou, ceva liber? În pană de idei şi de alternative, a venit, ca o glumă, sugestia: păi dacă nu găsim la munte la noi, să mergem la mare, la bulgari. La început, am râs toţi, mai ales că niciunul dintre noi nu mai fusese pe litoralul bulgăresc, nici măcar vara. Apoi, de curiozitate, nici măcar fiind siguri că s-ar organiza revelionul la ei la mare, am intrat pe o agenţie de turism şi am văzut că da, se organizează şi da, preţurile sunt mult mai mici decât la noi. Am stabilit să ne uităm fiecare peste oferte şi să reluăm discuţia, să vedem dacă am putea trece de la glumă la lucruri serioase. După ce ne-am făcut temele, am constatat că exista o variantă pe care toţi, independent, o luasem în calcul: hotelul Viva, din Nisipurile de aur. Şi am decis să facem o încercare, gândindu-ne că fiind în grup, o să găsim noi o cale să ne distrăm, dacă vom vedea că "luăm plasă". Până la urmă ce aveam de pierdut? Eventual autoturismele, că se mai întâmplă pe ici pe colo, pe la hotelurile lor :) Aici şansele erau mai mici, căci în ofertă se vorbea de parcare păzită (ceea ce s-a şi dovedit a fi real).

Aşadar, iată-ne că pe 30 decembrie, încolonaţi frumos, plecăm să ne întâlnim cu Нова година 2010. Nu am să insist foarte mult asupra acestui revelion, nu pentru că nu ar merita, ci pentru simplul motiv că după acel an, hotelul Viva a scos din oferta sa turistică organizarea revelionului. Vreau doar să spun că pentru noi a fost o surpriză plăcută, începând de la cazare, continuând cu personalul exemplar, cu abundenţa (nefirească aş spune) de la masă (unde se putea servi orice, începând cu porc, vită, vânat şi încheind cu fructe de mare), dar mai ales, cu atmosfera de la discoteca hotelului, unde s-a dat liber din plin la distracţie, cu spectacole şi dans muuult. O singură problemă a fost de revelion, a fost înghesuială în sala unde se servea masa, căci veniseră, pentru acea noapte, foarte mulţi bulgari, care ne-au arătat că românii sunt mici copii atunci când e vorba de construirea de castele. Nu de nisip, ci de mâncare în propria farfurie :) Odată depăşit semi-şocul pricinuit de aglomeraţia de acolo, pe măsură ce majoritatea ne-am deplasat, firesc, către zona de lobby a hotelului, unde se "petrecea" dansul, lucrurile au intrat în matca firească şi petrecerea a continuat foarte bine şi la finalul sejurului de 3 nopţi, m-am declarat satisfăcut.

La întoarcere, am decis să ne oprim în Balcic, pentru a vizita palatul reginei Maria. Nu ştiu câţi aţi trecut pe acolo, dar celor care nu au făcut-o, le spun: dragilor, musai să mergeţi să vedeţi acest loc. Vară, iarnă, nu contează, vă garantez că nu veţi regreta, că aşteptările vă vor fi depăşite. Nu veţi găsi acolo un palat asemenea Peleşului. Nici măcar o fortăreaţă ca la Bran. Ci mai degrabă o clădire modestă ca dimensiuni, cu nişte camere ce nu impresionează nici prin dimensiune, nici prin mobilier. Probabil mirarea vă va cuprinde, dar treptat veţi descoperi că nu frumuseţea eventuală a podoabelor sau clădirii ar putea face asupra voastră efectul pe care îl produce acel loc. Bunul gust şi mai ales bunul simţ şi modestia de care, în general, a dat dovadă monarhia românească, a dat fiinţă acestei adevărate grădini a Maicii Domnului (şi nu mă refer în primul rând la frumuseţe, ci la simţire), locul de suflet al extraordinarei regine care a fost Maria, devenit loc de pelerinaj al românilor. Iubesc din toată inima minunăţia asta şi de fiecare dată când mă aflu acolo sau mă gândesc la el, îi pot simţi sfinţenia, istoria, dragostea şi drama, într-un mod pe care nici piramidele, nici Statuia libertăţii, nici chiar plajele greceşti nu mi le-au trezit, ci doar mânăstirile şi plaiurile bucovinene. Cu siguranţă, acest loc ar merita el singur un review separat. Splendoarea grădinilor, ce iarna nu poate fi decât intuit, peisagistica şi arhitectura deosebită, vor lăsa şi asupra voastră, cum altfel, aceeaşi impresie ca şi asupra mea. Şi pentru cei mai legaţi de materialitate, vă recomand să faceţi un popas la restaurantul din cadrul complexului şi la vinoteca ce vă va pune la dispoziţie, cu degustare, o gamă de vinuri superbe.

Să revenim la revelioane!

Prima "aventură" bulgară încheindu-se surprinzător de bine, anul următor am hotărât să repetăm distracţia. Cum hotelul Viva nu mai apărea în oferte, a trebuit să căutăm o alternativă. Ne-am oprit asupra hotelului Grand Hotel Varna, care mai adăuga la steluţe faţă de Viva, oprindu-se, promiţător, la 5. Tot all-inclusiv, tot 3 nopţi (era şi varianta cu 4, însă nu puteam toţi pleca din 29 decembrie. Preţul a fost comparabil, ceva sub 200 euro de persoană, nu mai reţin exact (anul acesta este 156 euro!). Am să sar puţin peste etape, şi am să mărturisesc încă de acum că a fost bine, ceea ce m-a făcut să revin aici şi anul trecut. Aşa că mă voi referi în continuare la ambele revelioane petrecute aici.

Ajungând la hotel, am început să constatăm diferenţele. În primul rând, parcarea era mult mai mare. Cu barieră şi paznic în gheretă, accesul fiind controlat. Hotelul este mai mare decât Viva. Vederea era superbă, putând să admiri dealurile învecinate, acoperite cu păduri de conifere şi foioase, împânzite cu vile şi hoteluri. De fiecare dată am avut noroc de vreme excelentă, cu mult soare, astfel că apusul şi răsăritul însângerau vegetaţia şi poleiau clădirile, dându-ţi bucuria clipei frumoase pe care o trăiai.

Camerele au fost încăpătoare, cu 2 paturi, 2 fotolii, şi o servantă pe care era aşezat şi televizorul. Feresterele sunt mari, luminoase, cu nişte draperii grele ce vă vor apăra de lumină dacă veţi decide, în mod surprinzător, să dormiţi pe timpul zilei. Camera de baie, cu cadă, fără a fi foarte mare, oferă suficient loc "de manevră". La baie sunt oferite, pe lângă cosmeticalele obişnuite şi prosoape, halate, un uscător de păr şi telefon. Am avut neplăcuta surpriză să constatăm când am ajuns că la duş era o defecţiune, dar şi pe cea plăcută, să constatăm că defecţiunea a fost rapid remediată odată cu anunţarea ei la recepţie. Prosoapele de la baie, halatele şi lenjeria de pat se prezentau într-o stare ireproşabilă, curate şi mirosind proaspăt. Mobila şi covoarele arată că au trecut ceva ani peste ele, însă ce era mai important, saltelele şi pernele au fost excelente, am dormit perfect.

Hotelul beneficiază, printre altele, de un hol mare, în care s-a organizat revelionul, prin amplasarea meselor în apropierea ringului de dans. Lobbyul este deschis pe verticală până la nivelul 1, unde s-au amplasat, de asemenea, mese. La parter şi la etajul 1 (unde se află şi cele 2 restaurante unde se serveşte masa în restul zilelor) se află, în holuri, câte un bar deschis, ce funcţionează inclusiv în noaptea de revelion. Lobbyul principal comunică cu o altă zonă de bar, mobilată cu canapele din piele sintetică. Tot din lobby se face accesul către cofetărie, unde se servesc atât sandwichuri şi prăjiturele gratis, dar şi unele ce se plătesc separat (la fel ca băuturile de import, neincluse în regimul all-inclusiv. La Viva erau...).

La cazare ţi se pune la mână brăţara ce îţi certifică apartenenţa la hotel.

Masa a fost în regim de bufet suedez. Deşi nu s-a ridicat la nivelul oferit de cei de la Viva şi în pofida cusurgiilor, ce se aşteptau poate la chestii mai sofisticate, nu pot spune că a fost vreo masă la care să nu îmi pot alege feluri de mâncare care să mă satisfacă. Sucurile nu sunt grozave, sunt la automat şi au gustul pe care îl au. Cafeaua cea mai bună este la barul de la parter, la restaurant fiind la aparat, solubilă, cei ce preferă cafeaua normală trebuind să depisteze aparatul care o oferă. Băuturile sunt la liber, însă de producţie indigenă. Nu vă aşteptaţi la whisky de calitate (decât contra-cost dacă doriţi unul de import), însă berea şi vinul sunt în regulă. Eu am preferat ca tărie rachiul lor tradiţional, aşa cum în Grecia beau ouzo :) Puteţi încerca şi coctailurile preparate la bar, alcoolice sau non-alcoolice. La masa de revelion se oferă la masă şi vin îmbuteliat, bun, precum şi şampanie. Masa de revelion a fost în primul an formată din o parte de aperitive, aduse la masă la început, felurile principale fiind bufet suedez, anul trecut toate fiind cu "autoservire". Am observat o îmbunătăţire a acesteia anul trecut faţă de prima dată, atât cantitativ dar şi calitativ, în general serviciile au fost mai bune, experienţa se pare că a contat. Mâncarea a fost bună, diversificată şi arhisuficientă, rămânând multă neconsumată.

E bine să ştiţi că la mesele zilnice sunt momente "de blocaj", în funcţie de cum vin "valurile" de clienţi. E posibil să nu fie pe moment mese libere în restaurant şi să fiţi rugaţi să aşteptaţi un sfert de ora până se mai eliberează. Iniţial, era deschis doar un restaurant, ulterior a fost deschis şi al doilea, pentru a suplimenta disponibilul de mese. De asemenea, uneori trebuie să se mai aştepte anumite feluri de mâncare. Deşi ele sunt aduse în permanenţă, mai există astfel de "goluri". Aceste lucruri sunt totuşi explicabile, având în vedere că vorbim de câteva sute de turişti. Dacă veţi alege să trataţi lucrurile cu înţelegere şi cu răbdare, ele nu vor constitui un element de stress. Sigur, dacă veţi decide să vă faceţi nervi şi să vă stricaţi buna dispoziţie, veţi găsi motive de reproş. În mod evident, v-aţi putea gândi că e vorba de un hotel de 5 stele şi aţi vrea să fie deschise mai multe restaurante. Să nu uităm totuşi că ne aflăm în iarnă, că sunt totuşi nişte criterii de rentabilitate ce sunt avute în vedere şi că, până la urmă, preţul este mai mult decât rezonabil. Aşadar, trebuie să existe un echilibru de care nu avem voie să uităm. Aşa cum nu trebuie să uităm de ce am mers acolo: să ne distrăm, să ne relaxăm, nu să bagăm în noi "la recuperare". Sigur că poate 100%, cât am acordat la Distracţie şi relaxare, poate părea mult. Sigur că am avut lucruri de reproşat. Sigur că se poate mai bine şi la fel de sigur este că în alte părţi (ale globului) veţi găsi mai mult. Acum, depinde şi de aşteptări şi desigur, de preţ. Eu am dat punctaj maxim la acest capitol pentru că sunt de părere că raportul calitate-preţ este foarte bun. Dar şi pentru că aceste revelioane, dincolo de micile scăpări, mi-au oferit exact ceea ce (nici nu) speram: voie-bună, relaxare, momente efectiv de fericire alături de familie şi amici. Şi de fapt, cred că asta e important. Poţi merge în cel mai fancy şi stylish loc, dar să nu te simţi bine, să nu existe acea atmosferă, la care fiecare participant contribuie cu un strop, care să te facă să vrei să revii.

Există o piscină interioară, cu apă geotermală, accesul fiind inclus în preţ. Pentru cei dornici de altceva, în apropierea hotelului, există şi una descoperită, desigur tot cu apă geotermală (nu ştiu dacă se plăteşte intrarea, cred că da). După lăsatul serii, să ştiţi că se umple, iar atmosfera oferită de aburii ce se ridică din apă şi de luminile bazinului, este parcă desprinsă dintr-un film de groază. Iar bazinul este plin cu oameni! Ei, şi pentru amatorii de senzaţii tari, o baie în apa mării (sau măcar la malul mării, la conductă) reprezintă o opţiune oricând la dispoziţie, mai ales că în fiecare an există destui practicanţi ai acestui adevărat sport extrem. Am rămas total impresionat să văd, anul trecut, inclusiv o doamnă sărită de 60 ani, ieşind lejer din apă, mai ceva decât zeiţa legendelor greceşti, fără grabă, fără să tremure, după o partidă de înot, în lumina soarelui la asfinţit.

Înapoi la hotel: fiecare participant la masa de Revelion va cunoaşte exact masa la care se va aşeza, graţie tabelelor ce se afişează în hol. Aşa că dacă sunteţi în grup, nu uitaţi să specificaţi acest lucru la recepţie.

La Grand Hotel Varna am avut parte practic de trei revelioane, în fiecare seară venind un DJ (în primul an a fost o tânără domnişoară, bulgăroaică, care s-a achitat excelent de misiune. A fost peste cel de anul trecut, care am impresia că era român) care a pus muzică de dans. Pe toate gusturile şi pentru toate naţiile prezente. Inclusiv câteva manele, bulgarii fiind mari amatori de acest gen, din fericire doar la ore târzii din noapte, astfel încât personal nu am avut de suferit. Ringul de dans s-a animat în toate cele trei nopţi din plin, şi cum de băut era, dispoziţie era, lumea s-a distrat pe săturate. În noaptea de Anul nou, au participat şi trupe de dans, modern şi popular, cântăreţi şi formaţii. Mi-a plăcut mult să văd cum o cântăreaţă, în mod clar este foarte apreciată la ei, a fost efectiv înconjurată de oameni, numărul ei artistic fiind desfăşurat, la propriu, în mijlocul lor. Cât despre fetele ce ne-au oferit un french can-can, ce să mai zic... :)

Anul trecut, fumatul a fost interzis în interiorul hotelului, incusiv la bar. Ceea ce a provocat suferinţe intense fumătorilor, care se adunau în cete mici la uşile de acces în clădire pentru a reuşi să-şi domolească chinurile. Asuprirea a încetat doar în noaptea de Anul nou, când s-a permis fumatul. Slavă Domnului! Şi cum spaţiul era suficient de mare, nici nefumătorii nu au protestat.

Seara în hol, pe lângă dans, se încing şi partide de şah, table sau cărţi. Sau pur şi simplă se "consumă discuţii", pe fondul unui pahar de oarece.

Sfinţii Constantin şi Elena, cum se numeşte localitatea în care se află hotelul, este o staţiune între Varna şi Nisipurile de aur. Mie mi-a plăcut mult cum arată, cu foarte multă verdeaţă, ce însoţeşte pretutindeni străzile ce străbat locaţia. Puteţi face plimbările relaxante în aer liber, la malul mării sau prin mijlocul staţiunii. Şi din fericire, în niciunul din cei trei ani în care am mers la bulgari, vremea nu a avut niciun colţ de arătat şi ne-a oferit suficientă căldură ca să ne permitem ore lungi de hoinăreală.

În centru, veţi găsi şi o mică mânăstire ortodoxă, de unde puteţi cumpăra diferite obiecte de cult. Erau şi câteva magazine deschise, unde se putea plăti în leva, euro sau lei.

Dacă în primul an în caream fost, în noaptea de anul nou cel puţin o treime o reprezentau bulgarii, anul trecut au fost doar câteva mese ocupate de ei. Mulţi, foarte mulţi români, şi per total, au fost mulţi oameni. Din fericire, organizarea a fost bună şi totul a decurs bine. Şi nu am văzut oameni care să bea peste măsură sau care să se comporte urât.

Ei, şi iată, Revelionul e din nou la uşă. Nu ştiu dacă cele scrise de mine vor determina pe cineva să îşi schimbe planurile făcute deja. Sper ca ele să-i ajute pe cei care încă nu şi-au aranjat nimic să ia decizia de a merge anul acesta la Grand Hotel Varna (sau în altă parte). M-aş bucura să ciocnim un pahar acolo. Nu de alta, dar eu voi fi şi în acest an acolo :) Şi dacă nu veţi veni la acel hotel, rămâne să ne vedem pe 2 ianuarie. La Balcic, desigur!

Un an bun tuturor!


[fb]
---
Trimis de cher-cher in 18.12.13 15:22:09
Validat / Publicat: 18.12.13 18:37:44
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 6345 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

6 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cher-cher); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Se dansează şi la etaj
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 20450 PMA (din 22 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

6 ecouri scrise, până acum

webmaster13
[18.12.13 23:07:15]
»

Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu.

Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

cher-cherAUTOR REVIEW
[18.01.14 19:05:26]
»

A trecut şi revelionul acesta. Am zis că ar fi util să revin cu informaţii actualizate.

Şi anul acesta am remarcat îmbunătăţiri. În primul rând, mesele din lobby, unde se organizează petrecerea de anul nou, au fost schimbate, în locul celor dreptunghiulare fiind puse unele rotunde, la care încăpeau lejer 8 persoane.

Mâncarea a fost diversificată şi îmbunătăţită (deşi, chiar şi în ceilalţi ani a fost în regulă).

DJ-ul (bulgar) a fost mai bun decât cel de anul trecut. În noaptea de Anul nou, până la ora 24, a fost muzică life, precum şi o formaţie de dansuri tradiţionale bulgăreşti. Mi-ar fi plăcut să fie mai multă muzică populară bulgărească, însă DJ-ul s-a orientat către cea românească şi dătre melodii pop din topuri.

Anul acesta nu a fost deschis decât un restaurant, însâ faţă de anul trecut, au introdus metoda conducerii la masă de către personalul de acolo. Se forma în felul ăsta o mică coadă (uneori nu era, dar de vreo două ori erau cam 20 de persoane), însă nu aveai de aşteptat mai mult de 5, poate 10 minute. Accesul se făcea pe măsura eliberării unei mese şi se ţinea cont de numărul de persoane care erau împreună. O chestie civilizată, ce evita aglomeraţia în sala de mese şi căutarea de locuri libere. Mi-a plăcut aşa. În plus, la intrare, cât aşteptai, era un chelner la o măsuţă care te servea cu cocktailuri şi şampanie, ca să treacă mai repede timpul.

Ca şi în ceilalţi ani, în hol erau planurile cu amplasarea persoanelor la mese pentru seara festivă, ţinându-se cont de grupuri, aşa cum erau anunţate la agenţiile de turism.

Şi în hotel au mai efectuat nişte îmbunătăţiri, mobilierul de pe balcon fiind schimbat. Curăţenia nu a lăsat de loc de dorit, nici la venire, nici pe parcursul celor 3 zile de şedere, atât în camere cât şi în celelalte spaţii.

Piscina şi sala de fitness au fost, ca mereu, frecventate de turişti, singurul reproş auzit de la unele persoane fiind cantitatea cam mare de clor din bazin.

Totul a fost foarte bine organizat, personalul fiind exemplar şi reprezentând fără îndoială un punct forte al hotelului. Începând cu băiatul care te ajută la bagaje, continuând cu fetele de la recepţie (am fost plăcut impresionat să văd că una dintre ele şi-a adus aminte de mine că am fost şi anul trecut) şi cu întreaga echipă de la baruri şi restaurant, toţi au fost impecabili.

Din păcate, am avut parte şi de câţiva mitocani români, care m-au făcut să roşesc în locul lor. Persoane care, după cum arătau şi mai ales după cum se comportau, nu trecuseră niciodată mai departe de campingul de la Mangalia. Din fericire, au fost doar cazuri izolate, ce nu au aruncat o pată pe obrazul celorlaţi, care, ca şi în anii trecuţi, s-au comportat civilizat şi au contribuit cu toţii la crearea unei atmosfere de relaxare şi bună-dispoziţie, ce s-a răsfrânt şi asupra personalului hotelului.

La ora trecerii în noul an, primul lucru care s-a auzit a fost imnul nostru naţional. La început mi s-a părut ciudat, însă imediat mi-am schimbat părerea, căci mi-am dat seama că era vorba de un gest de curtoazie şi respect adresat nouă de către organizatori. Un gest pe care l-am apreciat şi care chiar m-a făcut să mă simt bine.

A fost cel mai reuşit Revelion petrecut la ei, m-am simţit excelent şi vă recomand fără rezerve să încercaţi o dată să mergeţi de Anul nou la acest hotel. Nu ştiu vara cum este, însă de fiecare dată Revelionul a fost reuşit. Şi în fiecare an au făcut progrese. Sigur, nu pot decât să mă întreb de ce ei pot să facă aşa ceva la un hotel mare, de 5 stele, la doar 156 euro de persoană pentru 3 nopţi AI şi masa festivă, iar la noi să fie nişte preţuri imense, să vezi cum la o pensiune de 3 margarete ţi se cer peste 2000 de lei, (eventual) cu mic dejun şi (poate) cu masa festivă. Nici nu vreau să mă refer la preţurile cerute la un hotel similar, căci deja ar însemna să bufnesc în râsu-plânsu'...

Şi nu vorbim doar de preţ, ci şi de servicii, de modul în care se comportă personalul. E aşa plăcut să nu vezi nişte mutre acre, obosite şi plictisite atunci când tu eşti acolo ca să te simţi bine...

Ah, legat de drum: şoselele lor au fost perfecte, doar o mică porţiune de câţiva km care avea plombe la intrarea pe autostrada de la Schumen. Şi, mulţumiri poliţiei bulgare care au avut decenţa să nu scoată niciun echipaj de poliţie în acele zile pe şosele, astfel încât am putut circula fără şicane

În final, vă doresc să aveţi un an minunat şi să ne regăsim cu drag pe site.

Anul acesta, nota 10 pentru Bulgaria!

Admin
[28.06.14 09:24:21]
»

mutat în secţiunea EXCURSII DIVERSE, nou-creată pe sait -- avem mai sus un "melanj", un "potpuriu" de informaţii pe diverse "subiecte" (de cazare), care nu se potrivea nici la SF CTIN şi ELENA (unde a fost iniţiată rubrica de autoare), nici altundeva (nu se potrivea în incio parte)

cher-cherAUTOR REVIEW
[16.07.14 23:19:09]
»

Având în vedere că tocmai am scris un articol despre Paștele petrecut la Grand Hotel Varna, ce a fost inclus la topicul destinat acestui hotel, nu știu dacă nu cumva ar fi potrivit ca și acesta să îmi găsească locul acolo?

Admin
[16.07.14 23:32:58]
»

@cher-cher: Negativ. Rămâne aici.

Sunt prea "amestecate" (rău!) subiectele...

Recomand atenţie pe viitor la acest aspect - un review = UN SUBIECT (nu mai multe).

Altfel notele - de exemplu - pentru care din "subiecte" ar fi? Cumva, pentru "toate" (hotelurile), la "ştoc"??

webmaster26
[14.01.16 10:27:42]
»

Mutat la rubrica "Grand Hotel Varna Hotel" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură veche.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
cher-cher
Alte impresii din această RUBRICĂGrand Hotel Varna Hotel:

INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.041152000427246 sec
    ecranul dvs: 1 x 1