Eu unul am cumparat de pe net de la o agentie s&s travel (daca este reclama va rog stergeti numele agentiei) cu un discount de early booking, am facut rezervarea prin martie. Ce sa zic, cei de la agentie imi spusesera ca totul este super pentru copii.
Ulterior am intrat la voi pe site pe amfostacolo.ro.
Am ramas socat, m-am simtit mintit. Intrasem pe site insa cu doua saptamani inainte de plecare. I-am sunat pe cei de la agentie si m-au asigurat ca totul este bine.
OK, am plecat spre Sfantul Konstantin pe GPS, si am ajuns undeva pe la ora 15.
Intru in parcare cu o oarecare frica, insa dupa ce am oprit masina in fata intrarii a venit un baiat de la hotel sa preia bagajele. Mi-a placut si mi-am zis 'Macar atat'.
La receptie a fost foarte amabila domnisoara, a glumit chiar cu pustii mei cand le-a pus bratarile de allinclusive. Momentul adevarului: camera. Am primit camera la etajul 9, deja ma gandeam cu o sa ii zbor de la balcon daca totul este asa de groaznic cum citisem. Vreau sa va spun ca atunci cand am intrat in camera am ramas socat de cat de mult mi-a placut. Si pe deasupra am avut si sansa sa am o camera cu vedere catre mare. Curat, televizoare noi noute inca miroseau a nou, mese si scaune pe terasa noi noute. La baie am gasit proaoape noi, unul avea eticheta pe el. Sotia mea care este o foarte buna gospodina imi atrage insa atentia ca lenjeria de la pat este ingalbenita, insa dupa ce ne-am uitat impreuna pe balcon la lenjerie, de fapt este bej si super curata.
Cum camera a trecut testul ne-am hotarat sa mergem pe la piscina si la plaja.
Piscina super, insa asa cum mi-a atras atentia agentia, paturile din poze, de pe margine piscinei costa 25 de leva pe zi. Pana la urma am luat doua zile si nu mi-a parut rau. Gratis insa se poate sta la sezlongurile din jurul piscinei cu umbrelute si tot ce trebuie. Totul extrem de curat, sincer nu imi dau seama cum poti sa ai o gradina atat de imensa asa de curata. NU ma uit mai departe decat la CIsmigiu.
Am mers spre plaja si pe drum am vazut, de fapt pustii un loc de joaca pentru copii super amenajat, cu leagane, cu chestii din alea cu bile de se dau copiii pe topogane si un loc gonflabil unde pustii mei au sarit juma de ora din prima.
Am coborat la plaja folosindu-ma de indicatoarele de la tot pasul ce explica unde sunt toate alea. Am ajuns ai am vazut o plaja super curata si din nou totul nou nout, trasat pe hoteluri. In timp ce pustii s-au jucat la locul de joaca de pe plaja si ala amenajat ok mi-am tras sufletul la doua beri pe plaja. Acolo e un bar la Rubin in fata unde e allinclusive pentru tot complexul.
Ultimul hop a fost la masa. Cu o teama mult mai mica de data aceasta am mers la restaurant si am ras de numele lui: Pliska. Am avut locuri destule, din nou am vazut mese, scaune si tacamuri noi. La mancare pot spune ca am mancat enorm de bine, au avut niste chestii cu carne de vita super facuta iar la desert m-am delectat cu un cataif, sa nu radeti, insa ii bat pe greci.
Seara am stat pana tarziu e un pat de pe marginea piscinei unde e in fiecare seara party beach.
Am fost la toate restarantele lor, le-am cautat cea mai mica greseala, insa pot spune ca au fost excelenti.
Drept urmare saptamana viitoare mai bag o serie de 5 nopti, copii de abia asteapta.
Si sa nu uit: seara pe o scena de pe plaja am stat cu copiii la disco pentru ei si nu au mai incaput in piele ca erau pe scena: -), dar dupa ce era pentru cei mici actiunea, aveam si noi cei mari. Cel mai tare m-am distrat la o seara de bingo.
Trimis de horatiu1975* in 13.08.09 12:25:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de aur, Balcik, Nessebar
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (horatiu1975*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
sunt si eu uimita ca vad un rewieu bun printre atatea rele. Am fost in statiune acum 2 ani si crede-ma ravneam sa ajung odata sa stau pe acolo, dat fiind faptul ca doar traversam gradina lor superba si cam atat. Vazand ulterior cate rewieuri slabe au fost am zis ca poate asa o fi. Fiind din TM pt noi este mai aproape varna decat orice alta locatie de pe litoralul bulgaresc. Anul acesta am incercat Sunny beach si a fost bine darmai departe, ultimii cativa km cu serpentine care ne-au facut varza...
As avea cateva intrebari:
piscinele de la hotel aveau apa termala?
masa o serveati in restaurantul hotelului?
plaja era doar pt clientii hotelului? era mai ingusta ca cea din sud? (eu am stat mai la sud la Atlant, 3* apatinand unui particular)
bar pe plaja?
cam cat ai platit?
As incerca la anul acest hotel... poate ai si poze....
multumesc anticipat
Buna Alina,
si eu eram dupa cum am spus la un pas sa renunt, insa din fericire am citit prea tarziu reviewurile.
Piscina interioara este cu apa termala, este super calda. Din cate am inteles de la alti romani de pe acolo, peste vara scot din apa termala si varsa in piscina exterioara si aduca din piscina exterioara apa (e apa de mare) in piscina interioara apa. Se simte mirosul acela inconfundabil de apa termala.
Bar pe plaja este, pustii se mozoleau in fiecare zi cu sandwitchuri si sucuri. E ok ca e pe plaja. Nu stai la cozi sa iei una alta.
Plaja e delimitata pe hoteluri (ma refer la cele din complexul lor de 5 hoteluri)
Despre poze promit ca acum cand o sa merg o sa fac unele si o sa le pun pe site
Nu stiu cat a costat exact, sotia mea s-a ocupat de toate, cu ea ma certam daca nu era bine
PS. Masa o serveam la restaurantul hotelului. Fiind fumator am servit masa mai mult pe terasa, insa am prins si vreo 2 ploi: -)
PS2. tv-urile sunt lcd. Am uitat sa spun. Ala a fost momentul in care nazdravanii mi-au facut scandal ca nu le-am luat ps3-ul sa se joace. Ce sa le iau ps3 ca ma gandeam ca o sa ajung in jungla. Acum il iau cu mine ca nu mai scap de gura lor
multumesc si vacanta placuta din nou
Asteptam un alt review si poze...
fratilor in iulie cand am fost eu, pentru ca nu ne-a convenit camera dubla, menagerul ne-a plimbat la toate etajele sa vedem cate o camera si pt ca nu ne-a placut niciuna (toate erau la fel) ne-au dat cele mai bune camere ale lor "sweeturi" aveau tv mic si nici vorba de lcd, am uitat sa mentionez am fost cazati la etajul 9, iar mobila era veche reconditionata.
Eu nu stiu ce mancare va place voua insa in 7 zile felurile de mancare erau aceleasi de proasta calitate iar servirea praf mi-e greu sa cred ca intr-o luna s-a schimbat atat de mult.
Am fost la noi pe litoral la hotel de 3 stele dar ii dadea clasa astuia, eu am ramas dezamagita de grand hotel varna si nu voi mai merge niciodata acolo.
pt horatiu 1975
sunt curioasa cat a costat.
pe plaja se plateau sezlongurile? era departe (in metri, 100-200-300m) ?
multumesc anticipat!
Buna, acum ca atrecut si tura 2 ne pui si noua poze? vreau sa cumpar bilet aici si sunt foarte derutata de cele negative scris.
Multumim.
am fost acolo n o o t a 9 pentru tot nu sunt cu fite dar sunt realist k nu e asa cum spun totii .....romanii cu mari pretentii....am vaz o musca in zbor hai sa pun poza! )))
- Aug.2017 Încântați maxim — scris în 02.02.18 de lilicoza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Își merită stelele! — scris în 06.11.17 de DanaSandu din REPUBLICAN MOLDOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un concediu reuşit — scris în 25.09.17 de Ligiapaul din GâLGăU [SJ] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sejur minunat — scris în 23.08.17 de Cristina Bv din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Ok Grand Varna — scris în 23.08.17 de Oana2017 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sejur placut - Vacanta reusita — scris în 17.08.17 de Oana_Fratila din MIOVENI [AG] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Relaxare într-un resort — scris în 08.07.17 de iulia_petre5 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ