Am citit mai multe review-uri, atat inainte cat si dupa. Marea lor majoritate mi se par destul de departe de adevar, asa ca m-am hotarat sa scriu si eu impresiile mele.
In primul rand, referitoare la momentul sosirii. Am ajuns acolo cu putin timp inainte de ora 12.00. Am prezentat documentele la receptie, am primit faimoasele bratari si am fost indrumati catre restaurantul hotelului pentru a lua masa, chiar daca ni s-a comunicat inca o data ca ziua hoteliera incepe la ora 14.00, cand am luat in primire si camera. Desi am avut camera la etajul 8, nu am avut probleme cu lifturile, indiferent de ora.
Camera era spatioasa. Cu mult mai spatioasa decat ceea ce ofera hotelurile romanesti (din pacate nu pot face comparatii cu alte hoteluri din Bulgaria). La capitolul curatenie, prima impresie a fost acceptabila. Mobilierul relativ nou, dotarile bune, singurul aspect negativ - mocheta, care era cam uzata, dar curata. Curatenie s-a facut zilnic, prosoapele au fost schimbate zilnic (cu conditia de a fi lasate jos - ca la orice hotel care se respecta). Nu pot aprecia daca a fost aspirat zilnic pentru ca nu am facut mizerie care sa reclame acest lucru. Aspect negativ: cearceafurile se schimba numai la cerere.
Masa. Restaurantul propriu destul de mic pentru capacitatea de cazare pe care o are. Un alt neajuns era personalul destul de putin si greoi, ceea ce se materializa in debarasare greoaie si lipsa tacamurilor curate. Le-am acordat totusi circumstante atenuante, fiind luna iunie (19-27), cand pe litoralul romanesc fluiera vantul. Desi mancarea era destula (cand se termina un sortiment, era adusa imediat o tava noua), totusi oferta nu era foarte variata, in special la micul dejun si la prajituri.
Complexul are si patru restaurante a-la-carte. Din pacate, rezervarile se pot face numai pentru seara respectiva si stand la coada. Uneori coada era mare, romanii fiind campioni la acest aspect. Personal, am luat masa la aceste restaurante la pranz, cand nu era nevoie de nici un fel de rezervare si evitand astfel statul la coada.
Plaja mica. Compenseaza insa cu spatiul generos din jurul piscinelor, unde poti sa-ti asezi sezlongul. De fapt, il aseaza stewarzii, tu trebuie doar sa indici locul. Apa curata, iar pentru doritori - piscina incalzita (termala -?). Animatorii din timpul zilei au fost insa cam slabuti, iar programul slab diversificat. Programul de seara a oferit o mai mare diversitate.
Cea mai mare problema insa o reprezinta cocalarii nesimtiti. Se vedeau peste tot: la masa, la bar, la piscine. Si, din pacate, marea lor majoritate sunt concetateni de-ai nostri.
Trimis de leo_66 in 24.07.12 14:35:39
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (leo_66); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@leo_66: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Buna ziua,
Am si eu doua intrebari:
- Daca ati mâncat la restaurantele a la carte, puteti sa-mi spuneti ce meniu au anul acesta?
- Unde este "G Bar", ce se poate consuma si daca se plateste?
Va multumesc!
@de la Sebeș:
1. Fiecare restaurant a la carte avea cel putin doua feluri principale, din care se putea alege. Totodata, se puteau face diverse alte combinatii. Personal, recomand restaurantul cu specific italian.
2. "G Bar" este localizat in Grand la etajul 1. Intrarea este pozitionata intre cele doua coloane de lifturi (deasupra cofetariei). Nici un pachet "all inclusive" nu include consumatia la acest bar.
@leo_66: mulțumesc, eram curios dacă și-au schimbat meniurile față de anul trecut.
- Aug.2017 Încântați maxim — scris în 02.02.18 de lilicoza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Își merită stelele! — scris în 06.11.17 de DanaSandu din REPUBLICAN MOLDOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un concediu reuşit — scris în 25.09.17 de Ligiapaul din GâLGăU [SJ] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sejur minunat — scris în 23.08.17 de Cristina Bv din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Ok Grand Varna — scris în 23.08.17 de Oana2017 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sejur placut - Vacanta reusita — scris în 17.08.17 de Oana_Fratila din MIOVENI [AG] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Relaxare într-un resort — scris în 08.07.17 de iulia_petre5 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ