Am sosit pe data de 30.06.2011 am venit ultimul dintr-un grup numeros din suceava,
deoarece camera care trebuia sa o ocup eu nu era libera am primit inca doua zile GRATUITE la hotel Lebed (apartament), din 9 zile sau facut 11 la acelasi pret
mancarea sa cam repetat cateva zile la rind dar am stat 3 zile la Eforie Nord si credeti-ma serviciile si mancarea pe la restaurante era jalnic de proasta si scumpa, pe cind la GHV A FOST EXCELENT
la anul ma gindesc sa revin si recomand tuturor sa faca acelasi lucru.
Trimis de maryo71 in 25.10.11 15:12:44
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (maryo71); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@maryo71: bun-venit cu impresii pe site!
Multumim pentru articol, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Sper sa nu te superi daca am delimitat textul in pragrafe pentru a fi mai usor de citit si inteles, daca consideri ca poti aduce detalii noi despre hotel, te rugam sa o faci prin intermediul ecourilor, daca posibilitatea editarii textului a expirat.
- Aug.2017 Încântați maxim — scris în 02.02.18 de lilicoza din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Își merită stelele! — scris în 06.11.17 de DanaSandu din REPUBLICAN MOLDOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un concediu reuşit — scris în 25.09.17 de Ligiapaul din GâLGăU [SJ] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sejur minunat — scris în 23.08.17 de Cristina Bv din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Ok Grand Varna — scris în 23.08.17 de Oana2017 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Sejur placut - Vacanta reusita — scris în 17.08.17 de Oana_Fratila din MIOVENI [AG] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Relaxare într-un resort — scris în 08.07.17 de iulia_petre5 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ