Noi am fost un grup de 12 persoane asa ca oriunde am fi fost ne-am fi distrat. Dar la Grand Efe sincer ni s-au oferit si conditii bune pentru asta.
Hotelul: se afla la 35 km de Kusadasi si la 30 de Efes. Noi am fost in Kusadasi cu Domus (3.5 Eur de pers). O experienta ciudata. Domusul este un fel de MAxi Taxi de la noi de la mare de cand mergeam pe acolo, adica daca are 8+1 locuri el baga in masina 18 daca poate :). Am facut cam o ora pana in Kusadasi pentru ca mergea destul de greu Domusul. Domusul il puteti lua chiar din fata hotelului.
Camerele: cu mobila mai veche dar curate.
Mancarea: buna si suficienta. Este mancare de taote felurile inclusiv carne destula si diferita.
Distractia: Ei aici sunt multe de spus. Noi fiind un grup pus pe distractie am facut chefurri cam in continuu. In timpul zilei la Taverna si piscina, seara din nou la taverna unde este si un show in fiecare seara si apoi in discoteca clubului care dureaza pana la 3. Un plus mare pentru Animation Teamul hotelului care zilnic si aproape la orice ora organizau cate un eveniment.
Sporturi: se poate juca tenis gratis in timpul zilei si 25 $ /h pentru nocturna. Mai au teren de baschet pe care merge si un fotbal. Ce mi-a placut faptul ca aveau canoe si hidro cu care te puteai da gratis. In rest erau toate sporturile de apa posibile dar contra cost.
Excursiile:
1. Adaland, care pe mine nu m-a impresionat deloc, eu mai fiind in multe alte parcuri acvatice care sunt mult mai mari decat Adaland chiar si in Europa. Am vrut sa mergem luni, cand agentia nu organiza excursia. Am mers cu Dolmusul si am platit 3.5 Eur, iar inapoi cu taxiul 35 Eur. Taxiurile la ei sunt de 6-7 persoane, deci daca esti un grup mai mare merita. E mai rapid, mai sigur si mai putin obositor decat Domusul. La taxiuri cam pe oriunde mergi iti cere 40-45 de Eur. Cam 5 Eur poti negocia cu ei mai mult nu prea. Asta poate pentru ca 1l benzina costa 3 lire adica 6 lei!!!! Cel mai bine e ca excursia sa fie luata prin agentie 20 Eur care include si transportul. Pe noi cu intrarea si transportul ne-a dus la 28 Eur.
2. Kusadasi: Din nou Domus 3,5 Eur + taxi la intoarcere 40 Eur pentru ca era trecut de 12 . BAzarul este ca o piata mai mare la noi. SIncer mie nu mi-a placut pentru ca toti se legau de tine incercand o romaneasca combinata cu alte limbi. Oricum preturile sunt destul de mari unele chiar exagerata pentru o marfa turceasca.
3. Efes - Excursia costa 43 de Eur prin agentie. Noi am hotarat sa o facem pe cont propriu. Se poate cu Domusul 3 Eur/pers sau cu taxi. Fiind multi am luat 2 taxiuri care le-am prins la un pret excelent. Am chemat de la hotel taxiuri prima data. Ne-au cerut 45 Eur pana acolo. Ni s-a parut mult pentru ca vorbisem cu un alt taximetrist inante care spunea ca ne-ar lua 60 Eur dus intors. Pana la urma am gasit unul care ne-a luat 50 Eur incluzand Casa Fecioarei Maria care e cam la 8 km de Efes. Am iesit foarte bine.
4. Croaziera: 20 Eur, relaxanta si plina de distractie. Ne-au servit un macrou la gratar magnific.
Trimis de ispatar* in 15.08.08 02:23:44
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ispatar*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2018 Grand Efe = cel mai prost concediu — scris în 26.07.18 de Scaaa din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2018 Concediu reuşit — scris în 18.06.18 de LaviniaO din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Grand Efe Ozdere — scris în 01.09.17 de IvanAna din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Un hotel bun — scris în 05.02.15 de viviv din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Notele acordate sunt putin exagerate — scris în 14.09.12 de irinel78 din COMANESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Grand Efe – un vis devenit realitate! — scris în 02.08.15 de velker tiberiu din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Marile sperante — scris în 14.09.12 de auraradu din BUCURESTI - RECOMANDĂ