In afara de plaja cu pietricele si pietroaie in apa (problema rezolvata cu o pereche de papuci de 3 euro cumparati de la un magazin din Ozdere), nu am ce reprosa acestui hotel. Am fost cu masina si parcarea din fata hotelului este foarte buna, racoroasa, sub niste conifere.
Camerele foarte bune, cu balcon mare, minibar, aer conditionat split, tv cu TVRi si alte 23 de canale straine, baie corespunzatoare.
All inclusive foarte bun cu multe salate, legume, branzeturi, masline dar fara carne de porc. 3 baruri, unul in sala de mese, lobby bar si unul la piscina, cu bere Tuborg (pentru mine ;-) ) slaba din belsug, cu niste turcoaice imbracate traditional care faceau clatite cu de toate.
Piscinele nu le-am folosit, dar erau folosite de altii, cu multe pool games distractive. Plaja este a hotelului cu paturi si umbrelute, care se gaseau si in gradina hotelului pentru cei ce nu suportau statul la soare.
Pacat ca erau multi turisti rusi care le rezervau prin punerea unui prosop pe cate 3 paturi. Vremea a fost extraordinara, nu am vazut strop de ploaie.
Langa hotel se afla un golf cu vaporase care fac excursii de la 9 la 17 cu o masa inclusa cu peste fript la pretul de 15 euro de persoana.
Trimis de nnaaee in 17.07.08 02:40:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nnaaee); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ce sa va spun ca cei din fata mea au cam spus cam totul, dar totusi un hotel tipic ptr a-ti face o vacanta linistita , o vacanta in care sa nu iti para rau de bani pa care i-ai dat pe bilet. am cumparat biletul de la agentie din kusadasi pa care o recomand cu caldura prin preturile ok!!! fata de romania, facand o comparatie cu cele achizitionate de la noi , se numeste "perontour", cu o patroana romanca si un patron turc super ok si tipul. hotelul are doar cateva minusuri: plaja dar se rezolva , nu este ca la "egeria" iar sezlongurile trebuia sa ti le ocupi de la 6 dimineata dar am observat ca era o " boala genrerala "; in rest camere curate, ospatari atenti mancarre multa variata sucuri slabe , inghetata pe bani, asta e !!m- a impresionat placut o intamplare , la un pranz unei rusoaice care luase prea multe platouuri cu mancare i-au cazut toate pa jos si seful de sala a venit ff repede zicandu-i "madam no problem" , a invitat-o sa isi ia altceva iar curat sa facut i un minut, bravo lor ca stiu sa faca turism ca daca la noi se inttampla asa ceva se aprindea pamantul. per ansamblu 95 la sutaa ok
- Jul.2018 Grand Efe = cel mai prost concediu — scris în 26.07.18 de Scaaa din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2018 Concediu reuşit — scris în 18.06.18 de LaviniaO din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Grand Efe Ozdere — scris în 01.09.17 de IvanAna din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Un hotel bun — scris în 05.02.15 de viviv din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Notele acordate sunt putin exagerate — scris în 14.09.12 de irinel78 din COMANESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Grand Efe – un vis devenit realitate! — scris în 02.08.15 de velker tiberiu din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Marile sperante — scris în 14.09.12 de auraradu din BUCURESTI - RECOMANDĂ