Un hotel frumos, curat, mancare buna, personalul ok. perioada 25 sept- 2 oct 2010
Cateva lucruri de retinut pentru cei care vor merge aici:
1. Plaja cu pietre, pietre si in apa. Apa adanca, deci daca nu stii sa inoti, nu prea ai cum sa intri, pentru ca este foarte abrupta.
2. Dusul din camera, cam ciudat, adica nu are furtun. Para este prinsa de perete si din acest motiv se face balta in baie, si in plus de asta e foarte greu sa-l pozitionezi pentru a te spala.
3. Programul animatorilor, in cazul in care va intereseaza sa petreceti, este acelasi in fiecare zi, inclusiv muzica.
4. Un pic cam retras, nu prea ai unde sa te plimbi. 30 de km de Kusadasi, iar dolmusul costa 7 lire pana in kusadasi.
In rest totul este foarte frumos. Au piscine mari, de 1,50 si 1,80 adancime.
2 piscine pt copii, loc de joaca.
O terasa sperba de-a lungul plajei, foarte aproape de mare.
Mancare variata si buna.
Bauturi alcoolice si sucuri intre 10-23:00
Vremea superba 30 C
Trimis de rocado in 03.10.10 18:49:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: kusadasi: Atinc Marmaris: Grand Ideal
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rocado); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Noi am avut sejurul de pe 25 sept pana pe 2 oct. In toate aceste zile am facut plaja. Au fost intre 28-30 C.
Seara erea placut.
Marea avea cam 22-23 C
O singura seara a fost mai frig, in rest puteai sa stai lejer in maneca scurta. Cand am plecat noi pe 2 oct, erea putin inorat, dar totusi soarele se vedea printre nori.
La ei sezonul se termina pe 30 oct. Nu temperaturile sunt problema, ci ploile.
- Jul.2018 Grand Efe = cel mai prost concediu — scris în 26.07.18 de Scaaa din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2018 Concediu reuşit — scris în 18.06.18 de LaviniaO din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Grand Efe Ozdere — scris în 01.09.17 de IvanAna din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Un hotel bun — scris în 05.02.15 de viviv din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2012 Notele acordate sunt putin exagerate — scris în 14.09.12 de irinel78 din COMANESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Grand Efe – un vis devenit realitate! — scris în 02.08.15 de velker tiberiu din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Marile sperante — scris în 14.09.12 de auraradu din BUCURESTI - RECOMANDĂ