Am fost acolo in toamna anului trecut, dupa ce am citit parerile voastre despre hotel aici. Revin sa va multumesc atat cititorilor, cat si personalului "AM FOST ACOLO" si sa va spun ca a meritat din plin.
Desi am fost de la mijlocul, pana spre sfarsitul lui Septembrie, am ramas cu un bronz dragut.
Peisajul este pur si simplu mirific, camerele curate, mari, ingrijite, mobila buna, balcoane imense, de unde vezi marea in toata splendoarea ei.
Lenjerii schimbate des, prosoapele la fel, prosoape de plaja schimbate de cate ori vrei pe zi.
Personalul este cat de cat amabil (pentru un sfarsit de sezon plin), mancare din plin (cam aceleasi feluri in fiecare zi, dar ai de unde alege). Multe feluri de prajiturele! :) Desi am fost fara copil, in viitorul apropiat o sa merg si cu el, chiar merita!
Trimis de Chirca Maria in 28.03.17 16:53:54
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Chirca Maria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Chirca Maria: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
----
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 13&ridAnt=76889
@Chirca Maria: felicitări pentru alegerea facuta si nu in ultimul rând, felicitări pentru faptul că ai impărtăsit cu noi, aceasta reusită! Da, hotelul este unul bun, majoritatea camerelor având vedere la Egee.
este hotelul unde am experimentat pentru prima data all, atunci era ceva de neinchipuit, cand am povestit la intoarcere prietenilor nu m-au crezut (era perioada cand inca mai trebuiau "pile" sa prinzi un hotel bun in sezon pe litoralul nostru).
ma bucur ca in continuare este un hotel bun si vreau sa ajung la el sa fac o comparatie trecut-prezent.
in trecut mi s-a parut wow si in continuare camera standard in care am stat este una din cele mai mari camere de acest fel (cred ca are 40-45 mp) iar patul era 2.5x2.5 de nu imi gaseam sotia (de fapt atunci avea statut de prietena) cand o cautam
@nrs: da, este un hotel bun, a fost renovat in urma cu 5 ani! Arata bine si de pe uscat si de pe mare????! Am avut niste prieteni cazati acolo, in urma cu 2 ani, la Surtelu' meu nemaifiind locuri! Au avut norocul sa primeasca o suită desi ei platiseră cam standard. Suitele, sunt doar 6 in tot hotelul, restul standard, au probabil atât. Camerele standard au 35mp.
Ce am văzut in scurta mea vizită, mi-a plăcut!
buna, am o rugaminte sunt forte nedumerita in legatura cu acest hotel vreau o camera la acest hotel pentru 3 persoane, nu am gasit nimic nici o poza pentru o camera de 3 persoana, iarasi aici pe sait am vazut o poza nu stiu daca este reala.
Nu ai sa imi trimiti o poza sa vad cum este acolo camera standard. [?]
Si inca o problema drumul pana la plaja cum este? pentru ca nu am fost lamurita de agentie mai deloc sunt foarte dezamagita, una dintre cele trei persoane care mergem este o persoana cu handicap locomotor, se deplaseaza mai greu.
mersi mult, o zi frumoasa sa ai.
daca poti sa imi trimiti poze, mai ales cu camera de 3 persoane daca se poate. si era sa uit hotelul are lift?
ms frumos o zi buna.
@maria55: eu cand am fost prima oara la vera santa maria am avut in autocar niste tipi din provincie, un cuplu matur, care aveau cazare la hotel imbat! acolo cand au ajuns, dupa ce am fost lasati noi ca eram primul hotel, au fost anuntati ca hotelul imbat se inchide pentru nu stiu ce motiv si nu i-a primit! au urmat diferite parlamentari cu agentia partenera si au fost cazati la... grand blue sky! fericita alegere pentru ei! eu am aflat cand ne-am intalnit intr-o seara pe faleza din kusadasi cu ei si ne-au invitat a doua zi seara la ei la hotel! am fost a doua zi si am facut impreuna cu ei plaja la ladies beach si apoi seara inainte de cina am fost la ei! ce sa mai zic, a fost o seara superba, ceva de vis! mancare si bautura berechet aveam si noi la vera, si animatie draguta aveam dar la grand blue sky totul erta la... superlativ, vorbesc de sfarsitul-inceputul lui august-septembrie 2009! atunci am mai avut o surpriza din partea agentiei cu, care am fost, si anume in loc de intoarcerea, ca la dus, si cazarea noaptea la Kesan, deci noapte intermediara cu mic-dejun a doua zi, ni s-a oferit schimbarea traseului si anume 2 nopti de cazare la Istanbul la hotel Yalta cu mic-dejun suedez si bineinteles ca includea o zi de plimbare si shoping prin Istanbul la care nici nu am visat! asta fara sa platim macar un leu in plus la bilet! deci amicii meci din provincie au avut un noroc chior... de 2 ori, noi o data! de povestit nepotilor!
@bigu_2006_rapid: cât mă bucur să te "intâlnesc" din nou pe aici! Ce a fost cu tine? Ai lipsit si ne-au lipsit ecourile tale!
@Alexx2: daca răspunsul meu nu vine prea târziu, pot sa-ti spun ca suprafata canerelor triple este de 50mp si au un pat dublu si unul single.
Au si camere pentru persoane cu dizabilităti!
@maria55: sarut manutele dumneavoastra! ma bucur ca sunteti bine, chiar foarte mult! nu am mai fost plecat prin vacante, sanatatea bat-o vina, asta e! mi-e dor de Turcia, de Kusadasi de imi vine sa mor! sper ca in curand sa primesc green-card pentru mare si... soare! dumneavoastra va doresc numai bine si multa multa sanatate! mai vorbim noi pe aici!
- Aug.2024 Dezamăgitor — scris în 23.08.24 de serban din BUCUREșTI,SECTOR 6. - nu recomandă
- Jul.2018 Kusadasi - destinatie de vis — scris în 03.10.18 de sindia din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Grand Blue Sky — scris în 02.10.18 de mbrandusa din BăILE HERCULANE [CS] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Frumos la Grand Blue Sky International — scris în 14.07.18 de iliemariusghe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Gradina superba, priveliste de 7 stele, plaja frumoasa... — scris în 21.07.16 de lordu din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2015 Merita incercat de catre toti!!! — scris în 25.01.16 de cristilisca din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Grand Blue Sky - Micu paradis turcesc! — scris în 19.08.15 de anghelantonio din BUCURESTI - RECOMANDĂ