Hotelul - se afla in zona Findikzade, la 2 km de zona istorica si la 10km de aeroport. A fost construit in 1996, are 110 camere.
Camerele - sunt mari, cu mobilier simplu, curate. Baia cu cada, ca si camera simpla, dotata cu consumabile ca la orice hotel. Aerul conditionat este centralizat, minibarul cu apa si sucuri (fara alcool). Tv vechi, cu posturi turcesti. Internet wireless, care a functionat bine.
Hotelul are parcare proprie (gratuita), chiar linga hotel, inchisa, cu 50 locuri.
Restaurantul pentru mic dejun - este dragut, spatios, decorat in stil traditional si conform paginii de prezentare a hotelului are 250 locuri.
Mic dejun - a fost bun si mai variat decit la Sky Kamer Boutique sau Ak Gun. O sa incerc sa va enumar ce imi mai amintesc: mezeluri de mai multe feluri, telemea simpla si cu ierburi, cascaval, cremvusti, iaurturi simle si cu fructe, oua fierte si omleta, lapte, cereale, masline, fructe proaspete si uscate, produse de patiserie si fursecuri, ceai, cafea (nu mi-a placut) si doua feluri de suc la dozator (bunicel).
La parter erau doua baruri (cu cafea buna).
Facilitati - sala fitness, sauna si baie turceasca, coafor, magazin de suveniruri, sala de conferinte, room service 24 h.
Personalul amabil si prietenos.
In apropierea hotelului este o statie de tramvai si o alta de autobuz/troleibus pentru centrul istoric si pentru alte zone ale Istanbulului. Pretul unei calatorii (1 jeton) este de 2 lire. Jetoanele se pot procura din statii sau de la diverse chiosculete. De asemeni chiar linga hotel este si o statie de taxi.
Concluzii - punctele tari ale hotelului sunt: localizarea, curatenia, parcarea si mic dejunul.
Pe afara hotelul arata foarte bine, dar camerele si baile, dupa parerea mea, ar trebui modernizate.
Raport calitate-pret: corect!
Trimis de ania in 02.06.12 09:46:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Kusadasi, Marmaris, Bodrum, Alania, Antalia, Side, Belek, Konia, Capadocchia
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ania); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.