Sunt 9 ani de cand nu mai mergem pe litoralul romanesc decat ori la plecare in vreo locatie ori la intoarcere 1-2 zile maxim.
Este a doua oara in Turcia dupa Antalya -Lara Kundu si sincer a fost cel mai minunat sejur din toti anii si va spun ca am fost in multe locuri.
Am fost coplesiti de la inceput! Hotelul impunator si opulent prin constructie si design, foarte curat, aerisit si luminos.
Am avut emotii deoarece am citit cum ca au fost turisti nemultumiti de personal... nimic mai neadevarat! Oameni buni! Nu suntem fitosi dar nici nu ne multumim cu putin, dar va spun cu mana pe inima ca oamenii acestia cred ca erau in stare sa ne si scarpine pe spate daca ne doream si asta!
camera in care am fost cazati, o minunatie, cu vedere la mare asa cum am platit, dar cel ma minunat fata de alte camere unde am mai fost e ca dat fiind lipsa plajei care sa iti faca marea mai indepartata, te trezeai dimineata cu zgomot de valuri de aveai impresia ca marea e la usa balconului.
Despre restaurant nu stiu cu ce sa incep! Mancare pentru orice pretentii. Micul dejun obisnuit, cu mic dejun tarziu, apoi restaurant snack de la 11-00, e la 12 un altul tip fast-food, pana la 16-00. Intre 12-16.00 erau si alte specialitati turcesti intr-o alta parte in spatele piscinelor asa ca de multe ori nu prea mai doreai sa ajungi la pranzul restaurantului.
Cina era cu alta tema in fiecare seara si pentru fiecare se implicau foarte mult in a te face sa spui: uau!!! cel putin pentru seara cu specific oriental, ti se parea ca te afli in studiourile de la Suleiman Magnificul, Minunat! Cel mai adevarat fata de alte locatii in care am fost este ca ospatarii se invarteau mereu in jurul tau pentru a te intreba ce servesti de la bar, asta pentru a nu te obosi sa iti aduci tu bauturile la masa sau poate chiar pentru a evita imbulzeala la bar.
Animatia - destul de ok, ca peste tot se straduiau sa fie fiecare reusita.
Plaja este mica dar suficienta pentru a face o bai in mare mai ales ca noi stam doar la piscina.
Am calatorit bine si ne-am simtit minunat mai ales ca pentru transfer hotel aeroport am avut masina mica si ne-am simtit VIP.
Il recomand cu caldura si as merge oricand din nou la acest hotel
Trimis de gabistef in 03.07.14 16:59:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabistef); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.64979200 N, 31.68854300 E - neconfirmate încă
@gabistef: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@gabistef:
”Este a doua oara in Turcia dupa Antalya -Lara Kundu
Unde -aţi fost în Lara, la ce hotel?
Buna ziua,
Am dori sa mergem si noi la acest hotel in luna iunie 2015. Am mai fost de 2 ori in Turcia insa nu la un hotel care nu are plaja. Va rog sa-mi spuneti daca acest hotel se confrunta cu lipsa locurilor la plaja (pe ponton sau la piscine). Adica, gasim sezlonguri suficiente pentru a ne petrece ziua afara, nu in camera hotelului, avand in vedere ca suntem familie cu copii?
- Sep.2024 Calitate preț nu se justifica — scris în 17.09.24 de elenapasca74 din MARAMURES - nu recomandă
- Aug.2023 Frumos, dar gălăgios — scris în 22.08.23 de ux130450 din BRASOV - nu recomandă
- Jun.2022 Super mirobolanta vacanță la Granada Luxury Ocurkalar — scris în 30.06.22 de TIIDIDA din BRăILA - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Un hotel superb — scris în 03.07.19 de Andra.al din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Vacanta visurilor din vis — scris în 14.01.21 de ux118353 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Cel mai frumos concediu! — scris în 04.09.18 de Eva Trifoi din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Vacanta reusita la un hotel de 5 stele — scris în 07.07.18 de cishmigiu din BUCURESTI - RECOMANDĂ