BUN
Am zis sa nu mai scriu impresii despre hoteluri unde am stat o singura noapte dar m-am razgandit avand in vedere ca, este un hotel foarte bun pentru tranzit, este aproape de centura Sofiei
Eu am apelat la serviciile sale in drumul de la Pomorie la Skopje.
Nu era o distanta atat de mare (aprox. 600 km. intre Pomorie-Skopje) pentru a opri la Sofia dar avand in vedere ca, am plecat destul de tarziu din Pomorie am zis sa nu pierd o zi din vizitarea capitalei Macedoniei de Nord (ajungand seara in Skopje imi ramaneau doar trei zile pline) alegand o noapte de cazare la Sofia, am avut la dispozitie patru zile pline pentru Skopje.
despre SERVICII
Servicii foarte bune, parcare gratuita in fata hotelului si in garajul subteran.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera spatioasa, curata dar cu mobilierul un pic cam demodat, baia mare cu cada si toate cele necesare.
Facilitatile in camera conform unui hotel de patru stele.
Lenjerie si prosoape foarte curate.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mic dejun ok cu o varietate de produse.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Hotelul este aproape de centura Sofiei in cartierul Mladost se ajunge usor, dispune si de un centrul de afaceri, in apropiere sunt magazine pentru aprovizionarea necesarului continuarii drumului (apa, dulciuri, fructe).
In apropiere este si statie de metrou pentru o mica escapada in centrul orasului.
Trimis de ceasornicarul in 02.07.23 15:07:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ceasornicarul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună și această recomandare
Mutat în rubrica "Grami Hotel, SOFIA" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
@webmasterX: Este ok.