DEZASTRU
Țeapă londoneză. Ai noștri sunt 'amatori'
Cea mai proastă experiență avută cu o cazare:
1. Patul distrus, ne-a rănit la picioare și ne-a afectat hainele
2. Cea mai proastă experiență de mic dejun: pâine veche și tare (nu s-a adus absolut nimic suplimentar, toată dimineața), doar o cană de ceai și produse de patiserie vechi (încălzite la microunde). Scuza lor - li s-au terminat proviziile (să nu ai nici măcar pâine... ????)
3. Doamnele de la recepție, văzând problemele, ne-au asigurat că vom fi despăgubiți pentru hainele ruinate. Dar nu au rezolvat nimic.
4. Cea mai mare problemă. am încercat să sunăm managerul (pe numărul pe care ni l-au dat), am trimis emailuri, mesaje (probabil SMS, notă webmaster) , pe paginile oficiale — dar nimeni nu ne-a răspuns. Am solicitat contactarea autorităților, dar nu ne-au oferit un număr de telefon sau o adresă de mail...
5. Hotelul e urât mirositor, murdar, cu o grămadă de probleme. Aerul condiționat era tot atât de prăfuit ca sacul unui aspirator
6. De la recepție ne-au comunicat "veți plăti la sosire" dar ne-au retras banii în 3-4 zile (de la rezervare, probabil - notă webaster) . Așa că nu am putut anula, după ce am văzut condițiile mizere de acolo.
7. Cum spuneam, cea mai proastă experiență de până acum. Vă recomand să stați departe de această cazare.
Pentru orice alte detalii, mă puteți contacta.
despre SERVICII
Se uită și te tratează ca pe un tâmp. Așa se și arată - nu știu nimic, fac pe neștiutoarele, spun că te ajută, fac poze etc dar te amână până pleci și rămâi cu problema nesoluționată
Nu te lasă să contactezi managerul, numerele afișate, site-urile oficiale etc sunt fără răspuns
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camere ce miros, AC plin de praf ca un aspirator (dacă îi dai drumul îți umple patul de praf ca dintr-un sac de aspirator), paturi rupte, mizeria, țevi de la pat ce te taie până la os și îți distrug îmbrăcămintea. Am pățit - nici o soluție și rezolvare
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Cea mai proastă experiență de mic dejun! Am înțeles că e Continental - dar pâinea ce ți-o dau să fie veche și tare (și în următoarea dimineață să spună că nu mai au); patiseriile încălzite la microunde; să nu aibă nici ceai (am prins o cănuță și apoi nu au mai adus); pur și simplu nu aveai cu ce mânca untul oferit și dulceața. Nu aveai loc în "sala de mese" și se mânca pe scări langa recepție
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Zona relativ bună și amplasare utilă (a fost motivul pentru care l-am ales). Este un Lidl in apropiere de unde îți recomand să îți suplimentezi de seară "micul dejun" ????
Trimis de Razvi76 in 30.03.23 12:18:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAREA BRITANIE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Razvi76); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 51.52151224 N, -0.13185208 W - CONFIRMATE
@Razvi76: te rugăm să faci totuși un efort și să scrii (doar) în română, nu de alta, dar suntem un sait românesc, având 99,99% utilizatori români. Mulți nu vorbesc limba în care ai scris impresiile, iar dintre cei care totuși o vorbesc, și mai puțini o pot citi (sau scrie).
În forma în care se prezintă acum, articolul nu poate fi publicat.
Mulțumim
PS: Poţi înlocui textul cu traducerea în limba română folosind butonul EDIT IMPRESII.
Scrie te rog un ecou când ai terminat.
@Razvi76: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 10752&hid=27511.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.