Am ajuns in Pereaia, la hotelul Golden Star, de 4 stele, nu are mai mult de 2 stele.
Camera este fff mic, in baie nu incap 2 persoane.
Loc de parcare "gratuit" care costa 5 euro/zi.
Mancarea all inclusiv, insa au decat 2 feluri de mancare, groaznice, nu au dulciuri, ci doar niste portocale pricajite, sau intr-o alta zi niste felii minuscule de pepene.
Plaja micuta, cca 30 de persoane, batalie pe sezlong si umbrele, mai rau ca-n Romania. Stai pe plaja inghesuita, plina de praf ca porcii, mie sila dar nu am cum sa anulez biletul. ca sa ocupi sezlongul trebuie sa te scoli de la 6 dimineata.
Parcarea cum spuneam 5 euro /zi, daca nu vrei te duci circa 300 de metri unde e un fel de loc viran, jegos, plin de maracini, gunoaie, tot felul de mizerii, unde cica e parcare free.
Gata ne-au prostit iar grecii, ne-au luat banii, buza umflata.
By, bybybybybybyby.
Trimis de cioceni in 12.08.14 21:20:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Katerini, Kalithea
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cioceni); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cioceni: 1775 euro?? Pentru câte zile (/ nopţi cazare (pare că nu s-a memorat)
@webmasterX: 1775 euro pentru 13 nopti. Specific: plaja privata a hotelului era ocupata de bastinasi de vineri pana duminica, contra sumei de 1 euro sau cca 2 euro, pentru un pahar de orice fel de bautura. Turistii hotelului ramanand pe dinafara.
@cioceni: Mulţumesc.
Am completat "13 nopţi" la durata sejur (în caseta tehnică)
@webmaster: da, este ok harta.
- Aug.2014 Un loc placut — scris în 02.09.15 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ