BUN
Goldenday o alegere inspirată!
Kusadasi a fost următoarea oprire după ce intervenise o schimbare a traseului stabilit la întoarcerea din Antalya.
Cazarea la hotelul Goldenday a fost aleasa chiar în dimineața plecării din Oludeniz. Am dorit un hotel relativ aproape de plajă să aibă piscină și nu foarte scump.
Am ajuns la hotel în jur de ora 10.30 Am completat hârtiile și ni-i s a repartizat o camera la etajul 4. Camera foarte mare, curată! Baia dotată cu tot ce trebuie!
Toate camerele au vedere spre mare. Se vede inclusiv castelul din Kusadasi. După cazare am plecat spre mare și sa luam prânzul în zona plajei Beledye. Preturi foarte ok în zona, locații drăguțe pe faleza.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Sunt cam 350... 400 metrii pana la faleza. Drumul este în panta prima parte dar pentru o zi a fost ok. Plaja din zona este una mica, are întrare lina în apă și este destul de curată. Câteva magazine în zona unele de firmă!
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
După ce ne am familiarizat puțin cu zona și am stat vreo 2 ore la mare am servit prânzul și am revenit la hotel.
Am stat la piscina hotelului. Apa în piscina foarte curată și caldă! Aici preturile la băuturi și răcoritoare sunt mai mari ca în statiune. Se poate servii prânzul la terasa de la piscină! Toți angajații foarte politicosi
Seara am fost la plimbare prin statiune la shoping am vizitat bazarul am servit ceva mai light și la ora 23 eram la hotel.
Micul dejun este mai slăbuț. Nu este diversificat... Nu am fost deranjati. De multe ori la cazările intermediare în Turcia nu mai servim micul dejun sau vorbim de seara sa îl luam la pachet în caz ca plecam devreme. Aici nu a fost cazul întrucât următoarea oprire era Aliaga și nu aveam mult de mers!
Dupa micul dejun am mai stat o ora la piscina hotelului apoi am plecat fiind foarte mulțumiți de alegerea făcută!
Toate cele bune va doresc și alegeri inspirate!
Trimis de M'Liviu in 04.09.21 08:35:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (M'Liviu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.87055684 N, 27.26769424 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Golden Day Wings Hotel, KUSADASI" (nou-creată pe sait)
===
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
Am fost si eu acum cativa ani in Kusadasi si am stat la un hotel vecin, asezat putin mai sus, Esat. Treceam zilnic, urcand acea panta abrupta, pe langa hotelul Goldenday Wings, care in acel an avea foarte multi turisti iar in curtea lui mereu sfaraiau gratarele, avand masa cu regim ALL. Intr-adevar vederea de acolo spre port si mare, face toti banii. Mi-a facut placere sa citesc postarea ta si poate la anul voi alege din nou Kusadasi.
@turkn: Da mi am dat seama ca în trecut era un hotel mai populat. Avea inclusiv scena de specatole. Îl avantajează pozitia chiar dacă nu este pe plajă. Și mie unul mi a plăcut Kusadasi chiar și ptr o scurtă oprire. Mulțumesc pentru vizită. Toate cele bune și vacante frumoase!