Golden Beach Hotel(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Un concediu foarte reusit, gazde foarte bune, vila foarte curata si moderna
Am fost cazati la Vila Golden Beach in iulie - august 2010 si am ramas placut impresionati de ce am intalnit: curatenie, gazde minunate, o camera incantatoare, cocheta, o bucatarioara bine utilata si o baie moderna, luminoasa.
De fapt, toata atmosfera vilei era calda (culorile folosite pentru decorarea camerelor si a holurilor au fost calde, pastelate, placute vizual), moderna (vila are 4 nivele si e dotata cu lift modern, cu oglinzi si muzica permanent) si mobilierul era nou - culori bine alese, piese de mobilier din aceeasi gama, pentru ca efectul sa fie cat mai armonios si placut.
De asemenea, vila are la parter si un salon lobby foarte confortabil si modern, in care iti poti bea o cafea in tihna, in timp ce poti si naviga pe internet in aceasta zona comuna.
Gazdele au fost extrem de dragute, ospitaliere si ne-au facut sa ne simtim minunat. In concluzie, am avut un concediu minunat, in mare parte si datorita cazarii, care a fost mai mult decat ne-am asteptat cand am pornit de acasa.
Trimis de Maria_Filip in 28.08.10 23:37:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Paralia Katerini, vila Symos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Maria_Filip); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2015 Sejur agreabil — scris în 04.01.16 de doraplimbareata din BAIA MARE - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Hotel Golden Beach — scris în 07.08.15 de Lecs din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2014 Golden Beach - are o singura stea - sejur Grecia — scris în 06.08.14 de avumit din ORADEA/SATU MARE - nu recomandă
- Jul.2014 Vila Golden Beach — scris în 16.07.14 de vladl din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Merita vazut — scris în 01.09.11 de cosmin_garbau* din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2011 As reveni in fiecare vara — scris în 12.07.11 de IORDAN ELENA din HUSI - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Impresii hotel Golden Beach — scris în 09.08.10 de ploscar razvan din BAIA MARE - RECOMANDĂ