Gold Stern... primitor, curat, locatie excelenta
Pentru vara ce a trecut, am ales impreuna cu familia si prietenii Grecia... pentru prima data pe taramul zeilor am ales Paralia Katerini, hotel Gold Stern.
Un hotel mic, ca aproape toate de acolo, afaceri de familie. Proprietarul, grec si familia lui ambili ne- au ajutat cu informatii si solicitari, chiar ne- au facut o masa in restaurant pt grupul nostru. Mancarea destul de ok. terasa afara unde poti servi cafea si alte bauturi contra cost de la bar. Hotelul e chiar in centru statiunii! In apropiere Lidl, magazine, taverne, pizzerii si muuuult gyros.
Camerele spatioase, curate, baile cabina de dus curat. Curatenie zilnic. Balcoane mari spatioase, cu uscator pt haine.
Plaja cu nisip fin, sezlonguri si umbrele, iar daca consumi de la beachbar o data poti folosi sezlongul toata ziua.
Excursiile optionale sunt punctul forte unui sejur perfect. Recomand Meteora... ceva de neimaginat, cei de la hotel va pot oferi contacte, agentia de Mita Travel, de incredere. Centrul e plin de magaxine, perfect pentru amatorii de shopping, baruri, taverne.
E o statiune plina de viata, aglomerata, romani. Majoritatea de pe la magazine taverne stiu romaneste. Recomand hotelul chiar daca e mic, are lift, primitor, super. Pentru cine nu a mai fost in Grecia pt inceput suprt Paralia. (by webm: probabil autoarea vrea să spună că recomandă Paralia)
Trimis de onutza2086 in 04.02.15 21:36:13
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (onutza2086); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@onutza2086: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@edbica2000 - Mulțam fain am adnotat coordonatele drept confirmate
@webmaster22: bine v-am gasit! Va studiam cu interes tot timpul cand trebuia sa plecam undeva dar acum am hotatat sa imi fac cont!
- Sep.2023 Minunata vacanță — scris în 18.09.23 de ux130780 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Binisor — scris în 02.09.15 de turist din cluj din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ