Locatie frumoasa, personal ospitalier, animatie excelenta!
Hotelul ales la recomandarea agentiei si a admin. Multumesc admin. pentru recomandare.
Camerele frumoase cu mobilier din lemn culoarea untului, plasma si internet wireless. Fi-miu a plecat cu Nintendo Wii si cei de la mantenance au fost foarte draguti si ne-au dat o mufa de adaptare care ne lipsea.
Primirea cu fructe, sampanie si vin in camera.
Curatenia ok, minibarul facut refill fara probleme.
Mancarea foarte buna, chiar detineau premiul pentru cea mai buna mancare. Personalul foarte serviabil si zambitor.
Animatia peste asteptari iar spectacolele de seara din Amfiteatru au fost superbe. Am vazut Fire of Anatolya, Troya si multe altele desigur free of charge.
Aquaparkul pretabil pentru copii de la varste foarte mici pana la 12-14 ani.
Pana la plaja se merge poate mai mult decat in alte locatii, se traverseaza un rau dar nu ni s-a parut exagerat era chiar o placere sa hranim pestisorii din rau.
Intr-un cuvant o locatie poate mai "stilata " decat altele, fara senzatia de "cantina".
Trimis de Fania in 28.07.09 00:44:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Fania); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ce puteti sa-mi spuneti despre golf? Ma intereseaza in mod deosebit daca poti juca golf si daca e ok.
pentru golf iti recomand eu Lykia World & Golf Links Resort / Belek -Bogazkent - hotel nou, e primul an de functonare full (deschis la mijlocul anului trecut) dupa cate stiu e cel mai tare in domeniu.
ce a fost in neregula cu cazarea de ai acordat 95%?dar marea?multumesc
- Aug.2018 Vacanta minunata! Rezort excelent! O sedere placuta! — scris în 03.09.18 de caesar_ave din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Ca in filme: Sezonul 3! — scris în 14.03.17 de jimmybitza din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Un concediu minunat — scris în 12.07.12 de clapuste din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Multumiti si nu prea! — scris în 18.07.11 de Aura_Icey din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 O experienta foarte placuta — scris în 09.08.11 de traveller7 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Ne-am reintors - este un loc minunat! — scris în 18.03.11 de jimmybitza din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Aproape bine — scris în 17.09.10 de davidn20 din BUCURESTI - nu recomandă