Pret ok pentru pozitionare si conditii excelente
Hotelul este foarte bun, foarte curat, de 4 stele, complet renovat dupa bomba de acum cativa ani. Este pozitionat central, la 2 minute de km 0 al Naa'Ma Bay unde se afla toate barurile si terasele. Este zona de maxim interes a statiunii Sharm.
Este foarte posibil sa va cazeze intr-o camera mai proasta, cu vedere in spate pt ca... suntem romani, ce sa facem... dar cu 10 euro la receptioner va puteti muta intr-o camera traznet, care va va face sejurul o placere.
Pentru plaja privata trebuie sa mergeti 5 minute, dar nu e o problema credeti-ma, merita. Sa nu faceti greseala sa luati sejur la Ghazala Beach, e o porcarie de hotel, de maxim 2 stele, dar categorisit tot cu 4 stele, se afla la plaja si treceti prin el daca veniti de la Ghazala Gardens.
Au programe seara, se canta live muzica buna, spectacole cu dervishi, etc.
Ce e spectaculos la acest hotel e gradina interioara, care e practic o piscina imensa cu multe poduri si insulite cu baruri si restaurante. Seara e un paradis de lumini cu foarta multa vegetatie... o placere. Nu e tocmai resortul potrivit pt copii, ceea ce pe noi ne-a bucurat enorm, pt ca nu e galagie, nu au locuri de joaca si alte servicii speciale pt copii.
Au in schimb si o plaja artificiala la piscina, cu sezlonguri, paturi si palmieri.
Se mananca foarte bine, si aveti si pe plaja un bar de unde consumati gratis.
Am pus maximum la calificative pentru ca per ansamplu noi ne-am simtit excelent acolo, efectiv am simtit ca am nimerit hotelul potrivit pt noi: aproape de centru si faleza, aproape de plaja, un hotel mai potrivit pt adulti, un hotel putin traficat de romani, camera mare, la etaj, a avut o vedere minunata spre curtea interioara, ba chiar am avut intimitate: un arbust in fata balconului ne ferea de priviri indiscrete.
Trimis de claudiabrasov in 08.07.09 12:10:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (claudiabrasov); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 27.91388500 N, 34.32369000 E - neconfirmate încă
Vreau sa merg si eu de Paste, impreuna cu familia tot la ghazala garden, dar nu pot sa-mi dau seama din poze cum e plaja in mare, daca poti face baie in mare sau iti rebuie papuci speciali pentru corali. Te rog sa imi spui daca citesti mesajul. Multumesc!
- Dec.2017 De ce iubesc eu SHARM-ul? (3.3) — Ziua 6: relache — scris în 11.10.18 de gigiiuti din BUCURESTI
- Dec.2017 Ghazala Gardens — scris în 11.10.18 de gigiiuti din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2009 Concediu reusit — scris în 29.04.11 de alia123 din NüRNBERG - RECOMANDĂ
- Oct.2008 Un loc minunat — scris în 16.02.11 de deea36 din GALATI - RECOMANDĂ
- Sep.2008 M-am indragostit — scris în 16.06.10 de ile din VALCEA - RECOMANDĂ