Initial am fost neincrezator la aceasta destinatie. Vazusem poze pe net cu acest resort si nu mi-a sugerat o vacanta de vis. Totul parea invechit, iar eu nu vroiam o vacanta la tara. Resortul e construit ca un sat traditional spaniol. Aleile poarta diferite nume, ca si pietele din resort.
Ce sa spun, am fost incantati peste masura.
Personalul super atent, conditiile de cazare super, bucataria foarte variata si foarte gustoasa.
Plaja e la 7-10 minute de resort, iar nisipul este de culoarea cafelei. E o experienta unica. Spre deosebire de plajele cu nisip natural, in Tenerife, nisipul a fost produs prin concasarea pietrei vulcanice.
Nota 20 din 10: D.
Din cate am inteles autobuzele sunt gratuite spre toate destinatiile din insula, noi am avut masina inchiriata. Ar fi pacat sa nu mergeti zilnic in vreo excursie. Exista zeci de destinatii ce va vor cuceri.
Este un loc mirific.
Recomand tuturor.
Trimis de danielx in 20.08.12 15:28:42
- A fost prima sa vizită/vacanță în SPANIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danielx); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 28.09135900 N, -16.73450100 W - CONFIRMATE
- Sep.2019 GF. Isabel -Costa Adeje — scris în 19.09.19 de CRIS62 din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Un hotel foarte bun pentru familii cu copii — scris în 17.07.15 de giovi_buru din GALATI - RECOMANDĂ