Am fost la Gergana pe 2 aug impreuna cu alte 7 fam. altii mai fuseseră în 2017, diferență mare spun ei,
locația Ok, recepția Ok,
intru în camera: chiuvetă nespălata, camera mica cu vedere la boscheti desi platisem vedere la mare, surpriza serii gândaci în camera, gândaci în sala de mese, ii arat gândaci unui ospătar și îmi răspunde sec Ok.
Mâncarea, aici dezastrul mare rerereciclata, multe sosiri să nu simti gustul de refolosit, ciorba cu porumb și carne grătar în ea. In doua zile toți cu fenomene digestive inclusiv copilul de 2.5 ani căruia totuși ii selectez Mâncarea, cu cine sa vorbesti? brusc nimeni nu înțelege lb.romana,
la curățenie au venit abia după 3 zile când i-am chemat eu că vărsase copilul peste noapte de la mâncarea lor rerereciclata.
Parcare 20 leva pe zi, snack bar doua ore. Deci în afara de poziția hotelului și umbrele și sezlonguri la plaja... varză tot. Nu voi mai calca vreodată în Bulgaria desi am mai fost de două ori în 2012 și era ok
Trimis de dandugianina in 26.08.18 08:38:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena hot. Ralitsa nota10, Nisipuri hot. Kaliakra- ok
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dandugianina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@dandugianina: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2022 NU - Gergana Hotel — scris în 07.08.22 de cristina1328 din TIMISOARA - nu recomandă
- Jul.2022 O vacanță de neuitat... — scris în 19.07.22 de Laura-Alexandra din TG.-MUREș - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hartuire pe plaja de catre baiatul cu sezlongurile — scris în 17.07.22 de ux126009* din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2021 Ne asteptam la ceva mai bun — scris în 11.09.21 de nala din SIBIU - nu recomandă
- Jun.2021 Nu recomand — scris în 19.06.21 de ux120251 din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2020 Concediu super fain — scris în 04.09.20 de sandelki din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Recomand — scris în 04.08.19 de Anamaria8113 din CRAIOVA - RECOMANDĂ