Dezamagit total, nu recomand!
Pro:
- locatia;
- umbrela si doua sezlonguri pe plaja hotelului (daca prinzi);
- free wi-fi.
Contra:
restul din care mentionez cateva mai jos:
- parcarea la minim 300 m de hotel la 10 BGN/zi;
- timpul de asteptare la lift (minim 5 minute) si la masa (minim 15 minute la coada cu farfuria in mana daca prinzi masa libera, feluri putine, nu ai ce sa alegi);
- snack bar aproape inexistent (pizza obosita si un fel de gogosele 50% ulei);
- loc aproape inexistent la piscina (cateva sezlonguri);
- mucegai din belsug in baie, nu mergea ventilatia etc.
Trimis de Dan Gutescu in 24.07.17 08:55:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Golden Sands Sunny Beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan Gutescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 04&ridAnt=79588
- Aug.2022 NU - Gergana Hotel — scris în 07.08.22 de cristina1328 din TIMISOARA - nu recomandă
- Jul.2022 O vacanță de neuitat... — scris în 19.07.22 de Laura-Alexandra din TG.-MUREș - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hartuire pe plaja de catre baiatul cu sezlongurile — scris în 17.07.22 de ux126009* din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2021 Ne asteptam la ceva mai bun — scris în 11.09.21 de nala din SIBIU - nu recomandă
- Jun.2021 Nu recomand — scris în 19.06.21 de ux120251 din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2020 Concediu super fain — scris în 04.09.20 de sandelki din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Recomand — scris în 04.08.19 de Anamaria8113 din CRAIOVA - RECOMANDĂ