Am fost de 2 ori la Gergana si a fost minunat de fiecare data.
Gergana este chiar la capatul statiunii, de aici avantajul linistii. Dar este mai departe de centru...distantele insa nu sunt foarte mari. Oricum nu risca sa mergi cu masina pentru ca nu vei mai gasi loc de parcare la intoarcere. Noi am mers cu titicarul (merge pana seara pe la 11) sau cu bicicleta pe care am inchiriat-o (foarte misto!!!). Pana la Luna Parcul de langa hotele Lagune, mergeam pe jos si faceam cam 10 minute...
In primul an am stat la etajul 1 cu vedere la mare (si se vedea!) pentru ca hotelul este efectiv pe plaja (sub geamul nostru incepea nisipul. Noi am dormit in timpul zilei cu geamurile inchise, dar nu-mi dau seama daca mai sus era mai putina galagie.
Nu toate camerele au vederea la mare, chiar cele care dau in spatele hotelului, catre padurice, ar putea fi galagioase din cauza titicarului care are capat aici, si vine destul de des (cred ca odata la 15 min...dar nu-mi amintesc sigur). Iti recomand sa te asiguri ca ai camera cu vedere la mare.
Anul trecut am platit pentru doua camere pentru ca in Romania nu puteai cumpara decat camere duble obisnuite, family sau duplex erau doar pentru straini. La receptie i-am rugat frumos si ne-au dat doua camere care comunica printr-o usa. Erau mai mari ca cele obisnuite! adica aveau patul dublu+2paturi suprapuse +canapea si fiecare baia ei.
Sezlonguri si umbrelute gratuite doar la piscina! Dar se poate sta la plaja si pe cearceaf (eu chiar prefer) si sa inchiriezi doar umbrela mare.
Deoarece hotelul este pe plaja, aleea de plimbare este in spatele hotelului, asa ca pentru plimbarea de seara ori iei titicarul si mergi in centru, ori te plimbi direct pe plaja (cum faceam noi-pentru aerosoli)
si am inteles ca in iarna asta au renovat absotul tot hotelul.
Trimis de elag in 02.04.08 01:42:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elag); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2022 NU - Gergana Hotel — scris în 07.08.22 de cristina1328 din TIMISOARA - nu recomandă
- Jul.2022 O vacanță de neuitat... — scris în 19.07.22 de Laura-Alexandra din TG.-MUREș - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hartuire pe plaja de catre baiatul cu sezlongurile — scris în 17.07.22 de ux126009* din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2021 Ne asteptam la ceva mai bun — scris în 11.09.21 de nala din SIBIU - nu recomandă
- Jun.2021 Nu recomand — scris în 19.06.21 de ux120251 din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2020 Concediu super fain — scris în 04.09.20 de sandelki din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Recomand — scris în 04.08.19 de Anamaria8113 din CRAIOVA - RECOMANDĂ