Cand am ajuns am inceput cu stangul deoarece in parcare nu prea erau locuri unde iti puteai lasa masina, dar asta nu ne-a impiedicat deoarece am asteptat 10 minute si s-a eliberat un loc.
Plaja era ff curata apa cu valuri mari, dar de exeplu eu am un 1, 73metri, iar pana intram in apa sa-mi ajunga pana la gat mergeam de oboseam...
Cat despre camere, ei bine eu am avut o camera de trei persoane si era destul de mare, zic eu... Dar un alt prieten deal meu cu o camera single nu aveai pe unde sa mergi deoarece era foarte mica, iar baia la fel. De curat, a fost super, adica in fiecare zi ni se curata camera, iar in baie la fel, nici un miros. Aierul conditionat mergea si era ff bun.
Mancarea a fost delicioasa, aveai de unde sa iti alegi, iar cand se termina o tava de mancare imediat bucatarul o lua si o umplea. Sucurile, ei bine eu nu prea ma dau in vant dupa sucuri dar acestea au fost f bune si cele naturale si cele cu acid.
La divertisment nu se cam pricepeau ei, dar oricum eu ma plimbam pe la bazar petru ca este imens.
DECI EU ZIC CA A FOST MINUNAT!!!
Trimis de deea2010* in 26.07.10 19:30:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: albena-oasis
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (deea2010*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am fost si eu de curand si iti sustin ideea.ptc. si eu m-am simpit minunat
Cat a costat sejurul si de ce nu ai notat camerele? O nota ar fi trebuit si pentru ele, doar ai fost cazata acolo, nu?
deea2010 - scrie te rog nota ta pentru "Cazare' aici si o vom adauga noi in caseta tehnica a impresiilor.
- Aug.2022 NU - Gergana Hotel — scris în 07.08.22 de cristina1328 din TIMISOARA - nu recomandă
- Jul.2022 O vacanță de neuitat... — scris în 19.07.22 de Laura-Alexandra din TG.-MUREș - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hartuire pe plaja de catre baiatul cu sezlongurile — scris în 17.07.22 de ux126009* din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2021 Ne asteptam la ceva mai bun — scris în 11.09.21 de nala din SIBIU - nu recomandă
- Jun.2021 Nu recomand — scris în 19.06.21 de ux120251 din BISTRIţA - nu recomandă
- Aug.2020 Concediu super fain — scris în 04.09.20 de sandelki din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Recomand — scris în 04.08.19 de Anamaria8113 din CRAIOVA - RECOMANDĂ