RĂU
Am ales acest hotel prin agenție.
Drumul pana aici foarte bun. Ajunsi în stațiune, parcam masina în apropierea hotelului Nona pt ca acolo e parcarea, nu se poate întra cu mașina pana în fata hotelului Gergana. Vine un individ cu mașina electrica după noi și bagaje, ajungem la recepție în jur de ora 11. Check-in de la 14, zice receptionerul ca poate pe la 13 ne da cheia și asa a fost.
Urcam sus și începe surpriza, rezervaseram camera cu vedere la mare, ajunși în camera, vedere la pădure, marea se zareste pe un colt, cobor jos sa schimbam camera, nu vor de la recepție pe motiv ca vedem marea pe colt, nu se poate schimba.
Mergem din nou și insistam ne da o alta cartela asa trantita în fata, mergem sa verificam camera, la parter cu vedere la un copac fix în fata balconului, bineînțeles refuz și camera asta, ma întorc la recepție zic nu, răspuns de la recepționer asta e, altceva nu mai putem face, eventual mai încercați mâine după micul dejun.
A doua zi după micul dejun revenim la recepție și intr-un final ne da o alta cartela pt camera cu vedere la mare.
despre SERVICII
Serviciile nu sunt de 4 stele, amabilitate 0.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera mica pt 2 ad + 2 copii, baie mica, curățenie superficiala în camera.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Mâncare bunicica, dar nu wow. Pe terasa și în restaurat locuri suficiente.
Curatenie la fel superficiala, mese și scaune învechite și pătate.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja cu nisip fin, dar neîngrijita. Umbrele și șezlonguri suficiente.
Trimis de ux120251 in 19.06.21 17:42:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de aur
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux120251); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux120251: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... =103392&hid=404.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux120251 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
@ux120251: Prețul completat în caseta tehnică este corect? 837 lei, adică aprox 100 lei / noapte? cazare + masă pt 2 adulți și 2 copii??!
Greu de crezut... Să fie euro, acolo, în loc de lei?
@ux120251: Si eu ma intreb daca e vorba de lei sau de euro.
Daca e vorba de lei, atunci trebuie acceptate toate minusurile hotelului.
Ce pretentii sa ai la pretul asta?
Dar cred ca e vorba de euro, altfel imi iau tot concediul restant din 2020 si de anul asta si ma mut acolo, ca fac economie!
Buna ziua! Imi puteti spune cum era in statiune? Am auzit ca ar fi in perioada asta pustie, ca majoritatea hotelurilor sunt inchise, iar magazinele de asemenea. Aveti idee daca hotelul Boryana era deschis? Multumesc
- Aug.2022 NU - Gergana Hotel — scris în 07.08.22 de cristina1328 din TIMISOARA - nu recomandă
- Jul.2022 O vacanță de neuitat... — scris în 19.07.22 de Laura-Alexandra din TG.-MUREș - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Hartuire pe plaja de catre baiatul cu sezlongurile — scris în 17.07.22 de ux126009* din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2021 Ne asteptam la ceva mai bun — scris în 11.09.21 de nala din SIBIU - nu recomandă
- Aug.2020 Concediu super fain — scris în 04.09.20 de sandelki din ONEşTI [BC] - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Recomand — scris în 04.08.19 de Anamaria8113 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Recomand cu caldura — scris în 06.07.19 de AndreeaTeodora din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ