In micul paradis din Skala Fourka este pozitionat si complexul de apartamente si mezonette Gerakis Villas.
Complexul este format din 3 cladiri amplasate intro oaza de verdeata. Este un loc foarte pasnic, recomandat pentru familii cu copii sau pentru cei care apreciaza linistea in concediu.
Apartamentele si mezonetele au o suprafata relativ mica, dar balcoane, respective terase mari. Totul este foarte curat si ingrijit, fiecare apartament are aer conditionat (inclus in pret), internet wifi gratis, bucataria are toate dotarile necesare, prosoape albe si curate.
In curte exista loc de gratar.
Un mare avantaj este supermaketul aflat la 2 pasi (10 metri de complex), deschis de la 8 dimineata la 11 – 1130 seara.
Pot sa spun ca proprietarul, domnul Yannis se straduieste in mod deosebit sa isi multumeasca toti clientii si sa le asigure tot confortul necesar.
Pozitia este in randul al doilea de la mare, foarte aproape, se merge pe jos pana la plaja, maxim 10 minute, functie de locul pe care il preferati.
Plaja nu este mare, dar suficienta pentru ca toata statiunea este mica. Intrarea in apa este cu pietricele, nu strica sa aveti papuci de baie la voi. Marea este linistita, fiind o zona de golf.
In statiune exista doua taverne de peste si un restaurant cu pizza, mai multe placintarii si fast fooduri, toate aflate cam la 10 minute de mers pe jos de la vile.
Statiunea Skala Fourka este pentru familisti, nu cred ca se potriveste tinerilor dornici de distractii nocturne.
Trimis de Lumi in 02.07.14 10:53:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lumi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.00410600 N, 23.38332600 E - neconfirmate încă
@Lumi - Frumos review-ul, si mai frumoase pozele, se vede ca este un loc mai linistit! Chiar asa este, suntem un popor mai petrecaret, mai zgomotos, si parca nu strica si o sedere mai de placere, intr-o locatie care chiar te imbie la orice in afara de agitatie si stress. Rar am vazut, mai precis, rar am citit impresii care sa nu inspire multumirea sufleteasca pe care ti-o da sederea in aceasta tara, unde speram sa ne intoarcem cat mai des! Va dorim vacante placute si pe viitor, in locuri cel putin la fel de frumoase!