Nu isi respecta rezervarile!!
Va salut! Speram ca primul meu review pe AFA sa fie unul pozitiv... din pacate realitatea poate fi crunta... Asadar sa incepem aventura.:-)
Ca orice om serios am zis sa-mi procur/rezerv biletele mai devreme, pt a beneficia de anumite reduceri, siguranta cazarii etc., intr-un cuvant sa am concediul asigurat. Asa ca in luna lui martie 2016 am incheiat un contract cu o agentie de turism pt 7 nopti de cazare cu demipensiune la Hotel G. George din Nydri, costul de 550 euro fiind platit integral inca de pe atunci. Desigur, nu am fost singur asa suma totala a fost undeva peste 2 mii de euro.
A venit pana la urma si marele moment cand a tb sa purcedem spre insula Lefkada, care app este una de vis, chiar o recomand, iar dupa ore bune de condus am ajuns la destinatia mult visata.
Toate bune si frumoase pana am ajuns la receptia hotelului unde ni s-a spus verde in fata ca nu au suficiete camere si ca pe o parte din noi o sa ne cazeze printr-o vila aflata in apropierea hotelului.
O lipsa mai mare de respect din partea unui manager de hotel nu am mai vazut pana at (o d-nă pe la 40 si ceva de ani)... dupa ce i-am spus ca nu suntem de acord si ca vrem camerele rezervate la George vreau sa va spun ca nu ne-a mai bagat nimeni in seama, stateam pur si simplu si asteptam... ce? Nici noi nu cred ca mai stiam :))... rupti de oboseala... Cert e ca am sunat si la agentie in tara, au trimis ei niste doamne, insa degeaba, managera a pus punctul pe i si ne-a ignorat total pana nu am avut alta varianta decat sa-i acceptam 'oferta' (nu voiam nici sa ne stricam concediul)...
Cam asta e aventura noastra pe la George unde cu siguranta nu o sa mai revenim...
aa, app la piscina dupa ora 19 nu mai aveai voie... iar mancarea nu a fost chiar rea, pt cineva care nu e pretentios; -).
Pe final pot spune ca al nostru concediu nu a fost ruinat deoarece am stiut sa trecem peste... acest mic" incident nu ne-a oprit sa ne simțim bine, bucurandu-ne din plin de frumusetea insulei Lefkada pe care va recomand sa nu o ratati; -)
P. S. Plaja Porto Katsiki e de Vis!! ; -)
Trimis de XOV007 in 03.11.16 15:11:10
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (XOV007); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@XOV007: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 19&ridAnt=74705
ATENȚIE! referirile la AGENȚII și alte entități din România care funcționează pe principii COMERCIALE (portaluri web de profil etc) sunt INTERZISE
Puteți trimite, în schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (pe privat) - click pe numele utilizatorului, apoi, în fereastra nou-deschisă, pe linkul "Trimite mesaj pers".
Notă: Este necesar ca destinatarul să aibă opţiunea ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALŢI UTILIZATORI bifată. Opțiunea respectivă se poate seta/deseta din secțiunea CONTUL MEU.
Rog trimiteţi dovezi ale rezervării şi plăţii sejurului — prin email, pe adresa webmaster[@]amfostacolo[. ]ro.
După verificarea acestor documente, unitatea va fi inclusă pe Lista Neagră AmFostAcolo - unităţi care nu respectă rezervările.
NB: Dacă dovezile solicitate nu sosesc, în schimb, într-un interval rezonabil de timp, review-ul îşi poate pierde premiza "scris cu bune intenţii" şi poate fi retras de pe sait.
- Aug.2017 Regret ca am ales acest hotel — scris în 09.08.17 de rby din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2016 Nu va duceti aici!!! — scris în 04.08.16 de dtavi90 din RâMNICU VâLCEA - nu recomandă
- Jun.2016 Ma declar pe deplin multumita!!! — scris în 23.02.17 de Bica Diana* din TG-JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Nydri, Lefkada, Hotel G. George — scris în 12.09.14 de Roxie din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 De nota 5 — scris în 14.08.14 de Iustin1 din IASI - nu recomandă