Modest dar foarte curat
In drumul spre Corfu am avut fericita inspirație sa facem o pauza de o noapte la jumătatea drumului. Asa am optat pentru Asprovalta si datorită apropierii de autostrada A2 Egnatia odos.
Unitatea de cazare poarta numele familiei de proprietari: Gatos. Sunt cateva clădiri in jurul unei curți generoase folosită ca parcare. Am fost cazați la etaj intr un apartament cu o sufragerie, doua camere, terasa foarte mare si o singura baie.
Singurul inconvenient a fost seara cu temperatura din interior deoarece doar intr un singur dormitor exista aparat de aer condiționat si bineînțeles ca nu făcea fata si in celălalt dormitor si in sufragerie. Asa încât am decis sa nu il mai folosim si am lasat peste tot deschis pentru a se crea o ventilație naturală. In scurt timp dupa lăsarea întunericului a început sa scadă temperatura exterioara însă nu si cea interioară. Dupa miezul nopții am reușit sa adormim fara sa mai transpiram.
Micul dejun a foat foarte plăcut deoarece am servit produsele de acasa pe latura umbroasă a terasei. Apoi ne am pus la drum spre Corfu.
Pretul a fost corect in raport de suprafata apartamentului si curatenia impecabila. Recomandam aceasta unitate deși nu este clasificata sau înregistrată fiscal cel mai probabil (refuz eliberare dovada plata ori plata cu cardul).
Am fost doua familii formate din câte doi adulti si un copil de 9 ani. Am achitat împreuna 60 de euro. Apartamentul a fost eliberat la ora 10 dimineata.
Conversația cu gazdele mai in vârsta a fost asigurata in engleză prin intermediul fiicei lor. Si alegerea unei taverne pentru asigurarea cinei am apelat la aceasta tânara amabila.
Trimis de sradumitru in 17.06.15 10:46:26
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Thassos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sradumitru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.72119400 N, 23.70486000 E - CONFIRMATE
Din câte am văzut ați fost mulțumiți de serviciile oferite. Mai ales ca menționezi și curățenia impecabila. De ce sunt notele la servicii și cazare atât de mici atunci? Doar din cauza aerului condiționat?
Dacă nu ați servit masa ar fi fost mai bine să nu punctezi nimic la secțiunea "bucătărie și masa ", altfel scazi în mod nejustificat media unității. Și, din câte am văzut, e chiar o varianta de luat în calcul pentru o oprire de o noapte pe drum.
@luciaoradea: Baia avea mobilier invechit iar geamul era semibatant si nu asigura o buna aerisire. Bucătărie avea un cuptor electric iar mobilierul din plastic in totalitate.