Am fost în iulie intr-un concediu mai lung în zona Tirol, stând câte 3-4 zile în altă zonă.
Pentru zona Ischgl/Kappl am ales cazarea la Garni Kapplerhof.
Pensiunea e condusă de un cuplu care cred că sunt şi proprietarii. Dar ca şi la restul pensiunilor tiroleze au fost foarte drăguţi şi amabili, fără ifose de proprietari.
De cum am ajuns ne-au explicat detaliat ce putem vedea în zonă, ne-au dat pliante gratuite cu instrucţiuni şi tarife, plus cardul de turist pentru diverse reduceri (la biletul pentru telecabină, de exemplu).
Micul dejun ok, cu destule sortimente (mezeluri, brânză, cereale, etc.) Dacă se termina câte ceva aduceau din nou. Plus că se interesau cum ne place, ce am mai dori să facem în ziua respectivă şi ne mai dădeau câteva sfaturi.
Amândoi vorbeau engleză, la un nivel acceptabil.
Camera, ok, mare, cu un hol la intrare amenajat ca minibucătărie (chiuvetă, frigider, cuptor cu microunde).
Ca programe tv nu aveau decât câteva posturi locale şi vreo 3 posturi generale germane. Dar oricum nu venisem să ne uităm la televizor :)
Acces internet wireless free chiar şi din cameră (etajul2, ultimul), cu toate că în prezentare e menţionat doar în zona comună.
Izolarea foarte bună, atât fonică cât şi termică (util de ştiut pentru iarnă) - aveau geamuri termopan cu 3 foi. Astfel încât am putut dormi ok, char dacă aveau un şantier chiar pe locul de lângă hotel.
Trimis de Rama in 19.08.12 19:09:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA. A mai fost în/la: Viena
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Rama); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.05295600 N, 10.35838600 E - neconfirmate încă
@Rama: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Jan.2011 Ospitalitate Tiroleza — scris în 03.07.11 de dukku din CALARASI - RECOMANDĂ