Dupa 2 luni de planuri: unde mergem? Acolo? Nu! Acolo? Nu! Ba acolo! Ba nu!
Am decis intr o seara de vineri: luni plecam in concediu!! Unde?? In grecia, cea mai apropiata destinatie de Constanta (bulgaria nu vroiam iar in istanbul fusesem)
Mai exact thassos grecia. Vara, insula, vacanta perfecta
parerile prietenilor erau impartite e prea cald in perioada asta (iul)
Problema era legata de cazare. Am citit pareri pe internet. Unii spuneau ca se gaseste la fata locului. Pe situri aparea grad de ocupare 97%, cu toate astea, luni. In zorii zilei, pe la 3 dim am cautat pe booking mai putin de 3min. Si mi a iesit in evidenta hotel GARDEN, Limenaria Thassos
Citisem inainte despre zonele de pe insula
Fiind pe ultima suta de metri am rezervat camera dubla md inclus, 4nopti cazare, total 230 eur. Mai bine nu se putea. (Ulterior discutand cu alte pers cazate aici, romani, ei rezervasera din febr iar pretul camerei fusese acelasi) :)
Si acum despre hotel
Impecabil! Niciun repros! Servire primire curatenie pozitionare, totul perfect
Recomand 100%
Restaurantul extraordinar mancare fff buna totul proaspat
patronul f sociabil amabil
Im fiecare zi am facut plaja in zone diferite. Aliki paradise golden. Aliki, multe pietre in apa zona de palja cu nisip f ingusta aglomeratie, tavarnele de pe plaja, mare minus!
Plaja paradise cea mai frumoasa
am facut scuba diving. Prin vasiliadis. Pe care i am gasit in potos. Sunt cei mai experimentati
In concluzie, ca sa nu plictisesc, insula este f frumoasa. Perioada a fost ok. Desi peste 30gr afara, aerul era respirabil deoarece este vegetatie pe insula f multa
Trimis de anamaria.ciju in 31.07.14 17:59:44
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (anamaria.ciju); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@anamaria.ciju: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2013 Un hotel care ne-a depasit asteptarile — scris în 13.08.13 de anari78 din BUCURESTI - RECOMANDĂ