Cazare extraordinara in Oia, la un pret acceptabil
Anul acesta am petrecut o vacanta extraordinara in insulele ciclade, 4 nopti in Naxos si 5 nopti in Santorini, iar pentru Santorini am ales ca locatie pensiunea Galini Oia. www.galini-ia.gr
Rezervarea am facut-o inca din luna februarie, asa ca am obtinut un pret foarte bun, zic eu, pentru Oia: 275 euro/ camera dubla. Pensiune se afla aproape de intrarea in Oia, la 500 m de strada pietonala, iar in imediata apropiere se afla o stratie de autobuz, 2 minimarketuri, cafenele si 2 centre de inchirieri auto. Locatia mi s-a parut perfecta si din cauza ca nu e situata la strada principala, asa ca e liniste pe toata durata zilei. In plus are si parcare privata, ceea ce e un lux pentru zona Oia.
Zilele le incepeam in fata unui frappe la cafeneaua Mes Amis, de langa pensiune, iar seara o incheiam plimbandu-ne prin Oia.
Camerele de la pensiune au vedere spre partea estica a insulei, iar Intr-o seara chiar am vazut apusul de la balconul camerei noastre.
Un alt puct forte este faptul ca pensiunea are si piscina, foarte curata, suficient de mare si de cele mai multe ori foarte putin populata.
Arhitectura este geniala, in total acord cu stilul Oiei (pensiunea are acoperisul boltit, este varuita in alb si imbracata in flori de bougainvillea). Mi s-a parut interesant faptul ca baia avea tavanul boltit, fiind pe colt.
Un lucru important de mentionat este faptul ca nu sunt acceptati copii sub 16 ani, asa ca seara aveam parte de liniste deplina, nu se auzea absolut nici-un sunet, eram doar noi la masuta de pe balcon si admiram privelistea.
Iar despre gazda, Anna, doar cuvinte de lauda. Foarte prietenoasa si ospitaliera, ne-a asezat la masa cand am ajuns si ne-a dar o harta pe care ne-a notat tot ce e mai important referitor la obiectivele turistice, la orare, la preturi. In plus am cumparat de la ea excursia la caldera, cu cina pe vas.
Am ramas cu amintiti placute din Santorini, iar o mare parte din ele se datoreaza si locatiei alese.
Trimis de Camelia19 in 13.09.14 14:30:19
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Camelia19); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Camelia19: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
===
Mutat în rubrica "Galini Oia Pension [Finikia], SANTORINI" (nou-creată pe sait)