Hotel frumos atat pe exterior cat si pe interior. problema este ca nu trebuie sa va luati cu ce scrie pe site-ul hotelului. Greseala asta am facut-o noi si sper ca altii care au de gand sa mearga acolo sa nu se duca.
Restaurant foarte mic la cat de mare este hotelul, mancarea foarte putina, apa servita de la dozator.
Piscina hotelului de asemenea mica.
Locul de joaca pentru copii ca si inexistent, o singura masa de biliard, ski-liftul pentru copii situat vis-a-vis de hotel inchis, restaurantul italian inchis, intrarea la receptie necuratata de zapada, sanse mari sa-ti rupi piciorul, turturi la streasini.
Obligatoriu luati-va lanturi daca mergeti acolo sau masini 4X4.
Pentru alte amanunte va stau la dispozitie pe forum.
PS. cireasa de pe tort a fost pusa cand in ultimele 3 zile nu am avut nici un fel de apa.
Trimis de horia2005 in 10.01.12 11:27:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Bansko - hotel Lucky Bansko superb Tsarevo - superb.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (horia2005); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 41.66008825 N, 24.69383240 E - neconfirmate încă
@horia2005: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Ne poti spune ce regim de masa ati avut?
@webmaster10: demipensiune. Am fost in mai multe locuri cu mic dejun sau all inclusive sau demispensiune si de aceea pot face o comparatie intre cum a fost in acele locuri si cum a fost la Forest Nook. Nu sunt carcotas dar sincer nu mi-a placut. Apa la dozator a pus capac la toate.
Multumesc pentru raspuns, am incercat si o localizare a hotelului, din pacate informatiile oferite de google sunt din 2003, hotelul a fost construit in 2007. Am aproximat unde s-ar afla hotelul pe harta interactiva, ne poti confirma localizarea acestuia?
P01 (reprezentând un vas de WC... hm... cam prea folosit) a fost ştearsă, din considerente... ecologice.
@webmaster10: localiZAREA EStE exACTA. DiN sTRADA prINCIPAla Se face un drum in stanga CARE merge cam in jur de 1 km undeva IN VALE PE LANGA hotelul Lucky pAMPOROVA. dACA N-Ai lanturi sau 4x4 esti mancat. Nu mai iesi de acolo. Iar distanta pana LA PRIMUL SKI CENTER ESTE DE 1,5 - 2 KM SAu mai mult, nu 800 m cum este scris pe site-ul hotelului. Exista INSA UN BUS Al hoteLULUI caRE TE DUCE SI te ia de la partie.