A fost o vacanta reusita, hotelul e ok, curat, personalul amabil si politicos, isi merita cele 3 stele. Se facea zilnic curatenie in camera, aerul conditionat si lifturile functionau, seara spectacolele nu erau cine stie ce, insa asta nu a fost un impediment in a ne simti bine.
Mancarea f. buna si variata, puteai alege din multe sortimente, ne-am ingrasat cateva kg acolo:)
Piscina mare, gaseai sezlonguri oricand libere.
Plaja si apa marii curate, nisipul cu pietricele.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (geany_m); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
cum ti s-au parut celelalte statiuni din zona? Ce excursii se pot face? Ati mers la Barcelona?
Ai mers pana in Spania si tot nu ai reusit sa te distrezi sau sa te relaxezi decat 60% din cat ai fi dorit...
Dezvolta putin descrierea, adauga fotografii, sa te credem si noi ca ai fost acolo.
Valentina, in alte statiuni din zona nu am fost, doar in 2 zile am mers in Barcelona (nu e f. departe) si am vizitat ce era de vizitat acolo (Sagrada Familia, Parcul Guell, Acvariul din Barcelona, stadionul Camp Nou, fantanile muzicale, ne-am plimbat pe faimosul bulevard Rambla). Chiar se merita sa mergi, daca as fi avut o saptamana intreaga numai pt Barcelona as fi fost f. fericita.
In alta zi am fost la manastirea Montserrat.... deja sunt 3 zile pe drumuri, din 7 cat a durat sejurul la mare. In celelalte 4 zile ne-am odihnit, am stat la piscina/plaja... deoarece am calatorit cu autocarul si a fost destul de obositor.
Imi pare rau ca nu pot sa-ti ofer mai multe informatii despre alte statiuni din jurul Santei Susanna. Daca mai ai intrebari, iti raspund cu drag.
Valimi, cand am punctat 60% la distractie si relaxare, m-am referit exclusiv la serviciile hotelului. Am explicat ca distractia/entertainment-ul hotelului lasa de dorit, nu m-am referit la concediul meu.
Review-ul meu a fost pt hotel (ca si serviciile, camerele, restaurantul, plaja aferenta hotelului).
In ansamblu am avut un concediu f. reusit deoarece am mers cu autocarul -cam obositor, ce-i drept- dar am avut ce vedea/vizita, am stat cate 1-2 zile si in Franta (Cannes, Nice), si in Italia(Genova, Padova), in Slovenia la pestera Postojna, am vizitat Budapesta si Venetia... a fost frumos.
Fotografii am adaugat, chiar 20, care se refera strict la hotel/statiune, nu la intreg concediul meu. Nu vad de ce nu m-ai crede c-am fost acolo.
Anyway, daca te mai pot ajuta cu ceva...