Am ajuns in Kusadasi pe 15 sept 2011 (sept. este luna ideala pt un sejur in Turcia, in plina vara este greu de suportat caldura).
Hotelul nu este spectaculos, dar pt 3* arata bine, camerele curate (apartamente), toate in regula, fara probleme la baie sau alte inconveniente. Apa calda la orice ora si cu presiune chiar daca am avut camera la etajul 3/4.
Gradina hotelului frumoasa, cu multa vegetatie si chiar cateva ratuste care se plimba din cand in cand, spre deliciul turistilor :) Hotelul are 2 piscine, una in fata hotelului, cea mare... situata langa locul unde se serveste masa si bar. Cea de a doua este de fapt bazinul de la topogan, aflat in gradina hotelului, unde se afla si un bazin jacuzzi.
Mancarea destul de variata, mai ales la salate dar si cel putin 4 feluri de mancare calda si la pranz si seara. Desertul iarasi destul de variat, prajituri cateva sortimente plus pepene rosu.
Barul deschis in permanenta, unde esti servit fara sa faca cineva nazuri daca te duci de mai multe ori... legat de mancare, bautura... fata de alte hoteluri, f bine., din impresiile schimbate pe drumul de intoarcere cu ceilalti turisti din autocar.
Drumul catre plaja (plaja de nisip fara pietre, la fel ca si intrarea in mare) este cam lung, l-am facut mereu cu minicarul hotelului care are program din 2 in 2 ore de la 10 la 18.
Distanta destul de mare fata de centrul Kusadasi-ului, dar il faci fara probleme cu microbuzele care circula f des si care opresc oriunde sa te ia sau sa te lase.
In concluzie, am fost f multumita pentru raportul servicii/pret... mai mult ca sigur ca voi mai reveni.
Trimis de cristina_s* in 27.09.11 21:55:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Antalya-hotel Nazar Beach Kusadasi- hotel Melike
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristina_s*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cristina_s: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
”am fost f multumita pentru raportul servicii/pret
Iar pretul a fost??? Si ce a continut (cazare + all + transport) ?
la ce plaja ati mers si cat ati facut pana acolo cu dolmusul?
[@webmaster15]: Excursia a fost 800 ron / persoana si am avut cazare hotel 3*+ all inclusive + transport autocar (care ce-i drept este f obositor, 20 ore)
[@adryana]: La plaja mergeam cu minicarul hotelului aproximativ 5 minute, plaja se numeste Long Beach.
Dar o alta plaja foarte frumoasa si renumita dealtfel, clasificata si Blue Flag este plaja Ladyes Beach, la care am ajuns schimband doua microbuze-aproximativ 40 minute, dar merita sa o vedeti.
- Aug.2016 Mai bine decât la hotel de 4 stele la noi — scris în 26.09.16 de beberadutoiu* din TG JIU - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Dezamagire!! — scris în 31.08.16 de Contax77 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2013 Foarte bun pentru familiile cu copii. Pretentiosii si carcotasii trebuie sa caute alta destinatie — scris în 05.07.13 de clau1974 din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Merita mai mult de 3* — scris în 19.06.13 de Cosminas din BUCURESTI
- Aug.2012 Nici pe banii altora nu mai merg acolo! — scris în 16.12.12 de igfili din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 Merge, pentru familii cu copii. Pt tineri incercati altceva. — scris în 08.09.12 de danielx din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Dezamagire totala — scris în 01.08.12 de Coniss din PLOIEşTI - nu recomandă