Doar ce ne-am întors dintr-o vacanță de 7 zile petrecută în Pefkohori, Grecia, la hotelul Flegra Palace.
Locația este interesantă, amenajată modern, unele zone chiar cu gust, au o piscină care domină curtea interioară, cu un bar care se prelungește frumos peste piscină, ca un fel de doc.
Hotelul este curat, bine întreținut iar staff-ul (in special receptia) este prietenos și gata să te ajute.
Noi am avut demipensiune - mic dejunul este același în fiecare zi: ouă fierte, omletă sau ochiuri, ceva bacon, gemuri și dulcețuri, cârnăciori... etc, clasic gen, iar cina consta în 2 - 3 feluri de mâncare cu tot felul de accesorii și sosulețe pe lângă. Chiar dacă nu foarte diversificată, mâncarea era gustosă.
Există și un restaurant a la carte însă nu știu pe ce criterii au setat prețurile; o porție de paste, de exemplu, 14 E, sucuri gama Cola 3.5 E / sticla de 0.25, o bere Mythos la 0.33 - 3.5 E.
Hotelul are și loc de jocă pentru copii și un spa cu piscină interioară.
Over all, experiența de la Flegra Palace a fost un pozitivă.
Am avut o cameră frumoasă, cu un balcon imens cu vedere spre piscină ceea ce a făcut experiența șederii și mai interesantă.
NU are ieșire directă la mare ! Până pe plajă trebuie să traversezi o stradă și un fel de curte, există cale de acces însă mie mi s-a părut peste mână.
Fiind cu mașina proprie, am preferat să mergem la o plajă afltă la vreo 9 km distanță, Paliouri Beach. O apă și o plajă cum rar am mai văzut. Acolo șezlongurile sunt pe bază de consumație, cu prețuri începând de la 10 Euro.
Trimis de dani.mihu in 22.09.19 14:51:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Creta, Santorini, Rhodos, Zakynthos, Corfu, Lefkada
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dani.mihu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 99&ridAnt=96878
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
Salut. As vrea sa dezvolti un pic mai mult partea cu plaja. E cu nisip fin si intrare lina in apa? fara pietre/bolovani in apa la intrare? Din prezentarea care o ofera o anume agentie de turism pe site-ul lor plaja e numai buna. Au fost si familii cu copii? Din pozele de pe net pare ca e intr-o padure frumoasa? Asa este?
vacante cat mai frumoase
- Jun.2017 Impresii despre Hotelul Flegra Palace — scris în 11.06.17 de deea17 din PETROşANI [HD] - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Hotel superb statiune in deriva — scris în 17.07.16 de rolandgabriel din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- May.2016 Un sejur de vis — scris în 27.06.16 de Maya -2016 din REşIţA - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Un sejur minunat — scris în 14.09.14 de ione_ari din CARANSEBES - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Intre 'binisor' si 'concediu minunat' — scris în 30.06.14 de callmevaly din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Binisor... — scris în 20.06.14 de marianmm din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2014 Un concediu minunat la Flegra Palace — scris în 15.06.14 de POPII din BUCURESTI - RECOMANDĂ