Am incercat sa fiu la obiect, scurt, fara compuneri, dar site-ul nu ma lasa...
Am fost si la alte hoteluri in Bulgaria, dar mancarea a fost foarte buna, diversificata, nu au asteptat bacsis, decat daca doreai sa le lasi, au schimbat prosapele zilnic, curatenia a fost luna ca acasa deci pur si simplu nu ai ce sa cometezi, costa totusi mult pentru Bulgaria 60 de euro de persoana.
Trimis de irina2015 in 27.08.15 00:23:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irina2015); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@irina2015: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
=
Fiind vorba despre un set de impresii de cazare şi un sejur mai vechi de 3 ani, în conformitate cu Regulamentul saitului (vezi Capitolul 1, lit. B, pct. 4), articolul se publică fără PMA std (fără "votul saitului"), el putând fi votat doar simbolic, cu +/-1.
Notă: prevederile punctului mai sus menţionat se aplică doar impresiilor de tip "de cazare"; în cazul articolelor de călătorie se aplică punctul 4b.
@irina2015 - "Nu acceptau bacsis decat daca doreai sa le lasi".
Inteleg ca daca nu doream sa le las nu accepau ferit-ar Sfantul. Clar!
@savin512 -
Cred că era vorba despre a aștepta și nu despre a accepta bacșiș.
@irina2015 -
”Hotel frumos, curat, fara galagie, situat in centrul statiunii, mancare buna, pret exagerat de mare, fara plaja proprie, dar cu piscine frumoase.
Nu știu cum era în urmă cu șapte ani la Flamingo, însă de câțiva ani încoace acest hotel ARE plajă proprie, chiar dacă nu este situat pe plajă și oferă gratuit umbrele și șezlonguri pe zona respectivă de plajă.
- Aug.2024 Hotel cu conditii slabe de igiena — scris în 28.08.24 de Roxana29 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2024 Cea mai dezamagitoare vacanta — scris în 19.08.24 de florina rada din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2023 Flamingo Grand Albena 2023 — scris în 20.07.23 de crismcl313 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Update... Paste in Albena! — scris în 18.04.23 de mont din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Mar.2023 Totul la superlativ — scris în 12.03.23 de Ion Olteanu din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2023 SUPER vacanta in SUPER locatie — scris în 09.01.23 de raduluigi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Foarte bine! — scris în 02.09.22 de ux127116 din SIBIU - RECOMANDĂ