Am fost cazati anul acesta de 1 mai in acest hotel. Doresc sa mentionez de la inceput faptul ca am avut camera "Studio Exclusive" de la etajul 9 al hotelului. Am calatorit si in Turcia si in Grecia, dar acest hotel de 5 stele din Albena nu se compara cu 5 stele din Turcia sau Grecia. Camera este enorma, are 2 toalete (una doar cu wc si cealalta dotata cu tot ce trebuie unei bai, insa cu o cada imensa), o minibucatarie care este dotata cu absolut orice este nevoie intr-o bucatarie, patul este cu baldachin, canapea extensibila, televizor lcd mare, loc de luat masa si bineinteles balconul din care poti zari atat curtea cu piscina imensa cat si marea.
Am avut sejur cu demipensiune. Mancarea este buna si destul de variata. Tinand cont de faptul ca am fost acolo intr-o perioada in care nu se facea plaja, am fost incantati de multitudinea de activitati pe care le puteai desfasura in cadrul hotelului. Ping-pong, fitness, piscina interioara cu centru spa, lobby bar si noaptea discoteca undeva la demisol.
Mereu m-am gandit ca poate nemultumirea clientilor vis-a vis de acest hotel pleaca de la faptul ca nu s-au bucurat de "studio exclusive" ci doar de o camera obisnuita.
Personalul a fost deosebit de amabil si dragut. Cel putin pe managerul hotelului l-am innebunit in primele 2 zile cu 1001 de intrebari si de fiecare data a fost foarte dragut.
Ca sa va faceti o idee o sa va povestesc o intamplare. In ziua in care am ajuns nu era apa in piscina interioara, insa ni s-a promis ca a doua zi la ora 17 piscina va fi plina si apa incalzita. A doua zi la ora 17 piscina era intr-adevar plina, insa apa era rece gheata. Cateva mamici care nu si-au putut stapani copiii in a se scalda, au cerut sa vorbeasca cu managerul hotelului si sa-i ceara socoteala vis-a vis de temperatura apei. In 2 minute s-a prezentat la centrul spa un domn la vrea 55-60 de ani, neamt, care s-a prezentat ca fiind unul dintre patronii hotelului. Si-a cerut scuze pentru neplacere si ne-a luat pe toti nemultumitii in halate de baie asa cum eram, ne-a deschis o usa laterala care dadea spre centrul spa al statiunii si ne-a trimis frumos acolo sa ne bucuram de piscine. Acolo trai nenica... . Piscina olimpica, apa avea in jur de 28-29*C si mai exista si o piscina pentru copii care avea apa la vrea 32*C. Bineinteles ca a doua zi apa in piscina hotelului era numai buna de scaldatoare.
Eu recomand cu toata caldura acest hotel. De altfel, este si singurul de 5 stele din Albena.
Trimis de beli in 29.07.09 15:47:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (beli); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am o mare rugaminte....din pozele de pe net observ mai multe tipuri de camere...dintre care unele cu gresie pe jos iar altele cu mocheta..Eu as dori cu mocheta ( studio ptr. ca suntem 2 adulti si doi copii, dar nu stiu de care.... cunosti diferenta intre studio executiv care beste mai scump si studio de luxe?)) Poti sa ma ajuti?? Cunosti care camere au mocheta pe jos ??
multumesc anticipat BOGDAN
- Aug.2024 Hotel cu conditii slabe de igiena — scris în 28.08.24 de Roxana29 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2024 Cea mai dezamagitoare vacanta — scris în 19.08.24 de florina rada din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2023 Flamingo Grand Albena 2023 — scris în 20.07.23 de crismcl313 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Apr.2023 Update... Paste in Albena! — scris în 18.04.23 de mont din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Mar.2023 Totul la superlativ — scris în 12.03.23 de Ion Olteanu din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2023 SUPER vacanta in SUPER locatie — scris în 09.01.23 de raduluigi din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Foarte bine! — scris în 02.09.22 de ux127116 din SIBIU - RECOMANDĂ