Dupa ce ne-am intors din Bulgaria, am mers in Austria, ZELL AM SEE, Hotel FIcherwirth. Drumul a durat 2 zile si o noapte. In prima zi am innoptat la o pensiune din Ungaria. Dupa aceea ne-am conti nuat drumul spre Austria.
Cand am ajuns acolo a fost o vreme rea. In fiecare zi ploua.
Mai intai ne-am dus Krillm, adica la o cascada uriasa!!! Dupa aceea ne-am dus la baraj. Seara ne-am dat cu barca cu motor. In urmatoarea zi ne-am dus la un loc miraculos, unde erau marmote.
La intoarcere am facut accelasi traseu.

- Utilizatoriii LOGAȚI văd, până în 1.8.25, o versiune cu MULT mai puține reclame
- Ați dori o versiune COMPLET fără reclame? — va fi posibil, în viitor — pentru aprox 8-9 lei / lună
Trimis de Deny2002 in 17.06.12 10:33:39
- A fost prima sa vizită/vacanță în AUSTRIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Deny2002); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Daca as dori sa merg si eu, ce informatii din review-ul dvs mi-ar fi de folos?
Am stat si noi pe ganduri daca sa validam sau nu acest review, am considerat totusi ca merita validat (fara PMA) pentru eventuala relevanta pe care o pot avea notele acordate.
Din "vacanta de vis" ne-ati povestit atat de putin... Pozele putine dar frumoase! Poate mai ne povestiti cate ceva!
@webmaster: Hotelul e foate frumos, dar dimineata se serveste micul dejun.LA pranz nu se serveste mancare,nici seara.
@MCM: La receptie veti primi un catalog la care o sa aveti destinatii de vizat.