Eu am fost la festa panorama in luna august 2012. Am scris abia acum pentru ca m-am gandit ca este utila o alta parere in plus, pentru cei care doresc sa mearga acolo in viitor.
Am merg la festa panorama 2 cupluri, eu si prietenul meu (22/ 24 ani), sora mea si prietenul ei (27/ 30 ani), la recomandarea surorii mele, care s-a reintors multumita de serviciile si conditiile hotelului.
Pot sa spun ca si eu ma declar extrem de multumita de acest hotel. Nu am revenit si in acest an pentru ca nu am avut posibilitatea, dar vom merge anul viitor.
Opinii:
- Doamnele faceau curatenie in fiecare zi in camere (cat timp eram noi la plaja), schimbau lenjeria, aeriseau camerele. Desi am lasat lucruri valoroase la vedere, nu mi-a disparut niciodata nimic. In cazul in care nu vroiai sa ti se faca curat, aveai o notificare pe care o puteai agata pe clanta, la exterior, astfel ca doamnele se sesizau si nu mai intrau.
In baie gasesti de la uscator de par, pana la sapun, prosoape,sampon si gel de dus. Apa calda constant, presiune, fara igrasie.
- Cand mergeam la masa (mentionez ca am beneficiat de all inclusive) ne astepta o angajata tanara care ne ura "pofta buna" si ne invita sa poftim in sala.
Dupa parerea mea, sala de mese este incapatoare. Niciodata nu s-a pus problema sa nu avem masa. Fetele de masa erau curate. Imediat ce terminam un fel de mancare (ex: supa), angajatii veneau sa ne ridice vesela.
Mancarea era din abundenta si diversificata. La fel si bauturile.
- Atat bucatarii, cat si ceilalti angajati ai bucatariei, priveau la oaspetii hotelului, pentru a capta impresii despre serviciile oferite. Daca aveai nevoie de ceva, te ajutau.
- La piscina exista un bar de la care puteam sa iau oricata bautura doream. Am gasit si sezlonguri in fiecare zi (mentionez ca o singura data am mers la plaja pe malul marii, in rest - la piscina)
- La piscina sunt niste tineri angajati care organizeaza jocuri sau fac exercitii cu cei care doresc. Te invita permanent sa li te alaturi si te primesc cu veselie in grupul lor. Animau, inveseleau turistii!
- Piscina este incapatoare, apa curata.
- Check in-ul s-a facut rapid. Camerele erau deja pregatite, Cineva ne-a condus la ele. Dupa check-out ni s-a mai permis sa mancam de pranz si abia apoi am plecat.
- Am avut parcare/ contra cost, dar nu am avut nicio problema cu spartul/furtul masinilor - asa cum au mai existat cazuri. Parcarea era in permanenta pazita
- Hotelul, per ansamblu, mi s-a parut curat, atat pe hol, cat si in camere, lifturi, receptie, piscina, etc.
- Este la 5 min de plaja. Are statia de autobuz in fata, in cazul in care se doreste deplasarea in alte locuri.
- Baruri in preajma, magazine cu suveniruri, mancare. Toate foarte aproape, accesibile.
- Statiunea este foarte frumoasa, mai ales orasul vechi, la care poti ajunge pe jos sau cu trenuletul. Peisajul frumos, oamenii civilizati.
- Noi (cele 2 cupluri) doream sa mai stam o noapte sau 2, dar trebuia sa ne intoacem din cauza joburilor
- Exista si spatiu de joaca pentru copii (cu vedere la mare).
- Nu am cheltuit foarte multi bani pentru ca, fiind la all inclusive, am avut de toate. Am dat bani (extra) doar pe suvenirurile, trenulet, caruselul din parcul de distractii si alte placeri...
Ma declar complet multumita. Voi reveni si recomand tuturor acest hotel!
Trimis de corynateodora* in 29.08.13 13:16:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de aur, Balcik
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (corynateodora*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@corynateodora: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jun.2018 Hotel Festa Panorama — scris în 10.06.18 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Vacanta pierduta — scris în 17.08.16 de razvan s din BRAşOV
- Jun.2016 O vacanta excelenta — scris în 01.07.16 de marianaonesti din ONESTI - RECOMANDĂ
- May.2016 Impresii Pasti 2016 — scris în 08.05.16 de cristi70 din ALEXANDRIA - nu recomandă
- Apr.2016 Festa Panorama o vacanta reusita — scris în 04.05.16 de BogdanPascu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Respect Festa Panorama! — scris în 08.09.15 de istratescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Vacanta in resort de 4* reale — scris în 11.04.16 de yns99 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ