Vacanta din Venus a inclus si o fuga pana la Dalboka. Am facut rezervare pentru joi 13 Iulie 2017 pentru a nu avea surprize.
Am ajuns relativ repede din Venus cca 75 min. La restaurantul din dreapta (cel al fermei) am gasit mese libere.
Am comandat icre, supa de midii, rosie umpluta, midii cu branza ciuperci si mamaliga, midii cu firimituri, pentru copil pui cu cartofi, 1 cafea si 2 sticle de bere non alcool... Totul aproape 62 leva...
Am ales sa platim in RON... mare greseala... daca pentru vinieta de Bulgaria (15 leva) am dat 40 RON, la restaurant pentru 62 leva am dat 175 RON (am ezitat sa platesc cu cardul dar data viitoare o sa il folosesc)...
Locul merita vizitat si mancarea gustata, o sa revenim mai in toamna localul fiind deschis tot timpul anului.
La intoarcere am pierdut 30 de min la intrarea in RO... decat 1 banda din 2 deschisa.
Trimis de Leo71 in 18.07.17 10:58:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Leo71); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Leo71: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@Leo71: in contextu ' ăsta, masa a costat 73 leva aprox????!
Tocmai de aceea ar fi trebuit sa platesti cu cardul! Mereu sugerez celor care vor o iesire de spre litoralul bulgăresc, sa-si achizitioneze leva de la exchange. Sunt cu duiumu' din Constanta la Eforie si in Mangalia, deci la indemână! Sau macar in vamă, unde cursul nu a fost diferit fata de Eforie de exemplu!
Problema nu e pierderea celor 30-40roni, ci "ciupeala"asta, calculul lor!!!
Si la final, iti doresc si eu bun venit pe Afa!
- Dec.2023 Alertă! Dalboka, nu! — scris în 14.08.24 de cazacualin din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2023 Nu mergeti! — scris în 16.08.23 de ux130364 din CLUJ-NAPOCA
- Aug.2023 Ultima experienta la Dalboka — scris în 05.08.23 de ux130156 din CONSTANţA - nu recomandă
- Apr.2023 Dezamagitor — scris în 02.04.23 de ux128785 din CONSTANTA - nu recomandă
- Jun.2022 Dezamăgire — scris în 26.06.22 de corelia din MANGALIA - nu recomandă
- Jul.2021 Dalboka - groaznica experiența — scris în 11.07.21 de cristinaion din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2021 Nimic extraordinar — scris în 23.06.21 de Dan 80 din BUCURESTI - nu recomandă