Ieri, 30.07.2014 am fost acolo, ghidindu-ne dupa referintele din "Dalboka - tot ce trebuie sa stii despre renumita ferma de scoici din Bulgaria" de pe situl ***** la restaurantul din dreapta.
Avantaje:
Priveliste din restaurant foarte frumoasa, terasa umbrita de niste plase si adie usor briza.
Se poate platii si cu cardul sau cu lei.
Dezavantaje:
Nu au apa potabila si probabil ca din acest motiv nu au preparatul clasic cu scoici fierte in apa, cu sos de mujdei de usturoi alaturi, asa cum se pot gasi la restaurantele din Kavarna, Balcic sau Dobrici, de aceeasi calitate a scoicilor si la preturi mai mici.
Coborirea cu masina este foarte dificila, unii lasindu-si masinile sus, drumul fiind foarte abrupt si ingust. Jos parcarea foarte aglomerata, spatiul fiind mic.
Preturi piparate chiar fata de Romania si foarte piparate fata de Bulgaria
Din cele 6 feluri nu a fost nimic deosebit: Mai interesante au fost: ciorba de scoici (250 grame = 4,5 leva) si frigarui de scoici pane (30 grame = 3 leva), scoicile pane avind gust de creier de porc.
Recomandare:
Mai bine mincati scoici fierte clasic in apa cu sos de usturoi sus in Balcic, la unul dintre restaurantele de linga Palat sau la Kavarna ori Dobrici.
Sau cumparati pepeni galbeni minunati, de pe drum, de la taranii care-si pazesc culturile de pepeni.
Trimis de Gavrilescu in 24.07.14 07:31:09
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Gavrilescu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”Ieri, 30.07.2014 am fost acolo...
Cred că s-a strecurat o greșeală... Ai putea te rog să ne spui data adevărată pentru a corecta? Asta doar dacă nu cumva în spatele username-ului se ascunde Michael J. Fox care deja este Back to the future...
Mulțumim
- Dec.2023 Alertă! Dalboka, nu! — scris în 14.08.24 de cazacualin din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2023 Nu mergeti! — scris în 16.08.23 de ux130364 din CLUJ-NAPOCA
- Aug.2023 Ultima experienta la Dalboka — scris în 05.08.23 de ux130156 din CONSTANţA - nu recomandă
- Apr.2023 Dezamagitor — scris în 02.04.23 de ux128785 din CONSTANTA - nu recomandă
- Jun.2022 Dezamăgire — scris în 26.06.22 de corelia din MANGALIA - nu recomandă
- Jul.2021 Dalboka - groaznica experiența — scris în 11.07.21 de cristinaion din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2021 Nimic extraordinar — scris în 23.06.21 de Dan 80 din BUCURESTI - nu recomandă