ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 24.06.2014
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Galati
ÎNSCRIS: 29.06.12
STATUS: SILVER
DATE SEJUR
JUN-2014
DURATA: 3 zile
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
încărcat de pe telefon!
TIMP CITIRE: 2 MIN

In sfarsit ceva deosebit

TIPĂREȘTE

Am plecat de la Nisipuri in excursie culinara la vestita ferma de midii. Drumul a fost lejer, nu am apasat pedala pt ca am fost seara iar pe parcursul zilei consumasem una alta. Cam 60 de km intr-o ora. Dupa iesirea din Kavarna se cam strica infrastructura, cel putin ultima portiune, cea de coborare spre ferma fiind ingustata si gaurita.

Am lasat masina inainte de ultimele 2 curbe, la vreo 200 de metri de restaurant. De precizat faptul ca sunt 2 restaurante: pe dreapta cel vechi, originalul, cu site pe net, iar pe stanga altul cu acelasi specific, si reclama in limba romana :)

La intrare ne asteptau 2 ospatari, cate unul de fiecare carciuma. Initial am fost tentat sa merg dupa domnisoara, dar dincolo era rezervarea.

Am ramas surprinsi de atmosfera fantastica din locul acesta. Terasa pe malul stancos al marii, cu valuri care se sparg de stanci, cateva cuiburi de randunele si vrabii pe grinzile terasei si liniste. Nimeni sa tipe, sa chiuie, fara muzica. Doar fecior-miu cu figurile lui.

Meniu si in limba romana, preturi acceptabile. Am luat o sticla de vin autohton, un traminer foarte bun. La aperitiv am comandat un platou cu "de toate": icre, 3 feluri de peste marinat, creveti baby, un fel de zacusca de midii si o salata de alte fructe marine. A fost totala nebunie. La felul principal eu am luat midii picante la tigaie, iar sotia midii la cuptor cu varza si ananas. Apare ospatarul cu 2 oale, cate una de fiecare. Pamantule, cata mancarea! Am mancat pe saturate si au fost absolut delicioase. Am luat si sarmalute cu midii care au fost cum altfel decat yummy. La desert aveau midii cu mere, singura chestie care nu m-a impresionat. Oricum nu sunt fan mere, pere, etc coapte.

Nota de plata: 64,5 leva sau 169 lei. Am platit in lei, chiar daca paritatea nu era prea avantajoasa.

Concluzia e ca a fost locul care m-a impresionat cel mai mult in acest concediu si probabil vom reveni, chiar daca doar pentru o masa.


[fb]
---
Trimis de cristibabas in 24.06.14 23:33:34
Validat / Publicat: 25.06.14 03:26:13
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.

VIZUALIZĂRI: 3277 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

3 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristibabas); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P04 Valurile car se sparg de malul stancos
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 5850 PMA (din 11 voturi)

ECOURI la acest articol

3 ecouri scrise, până acum

androstef
[25.06.14 07:46:36]
»

Buna, vrem sa mergem si noi anul acesta. Te rog sa imi spui si mie, pana la urma ati mers la cel din dreapta? Era aglomerat? Voi ati facut rezervare telefonica sau pe site? Multumesc frumos

cristibabasAUTOR REVIEW
[25.06.14 08:00:44]
»

@androstef: noi am fost ieri, pe 24.06. Fiind in timpul saptamanii, nu era aglomerat. Am facut rezervarea pe adresa de mail de pe site. Am primit raspuns in cateva ore ca ne asteapta. E vorba de restaurantul de pe partea dreapta a drumului, au specificat si in mailul de raspuns.

androstef
[25.06.14 09:42:39]
»

@cristibabas: Multumesc frumos. Noi vre sa mergem sambata 05.07 si o sa fac si eu programare.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
androstef, cristibabas
Alte impresii din această RUBRICĂFerma de midii Dalboka:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.053709983825684 sec
    ecranul dvs: 1 x 1