Merg cel putin o data pe an la ferma de midii din Dalboka din 2010. Ultima data am fost anul acesta in aprilie dar atunci nu am facut poze, cele pe care le voi atasa sunt din septembrie 2012.
Sentimentele pentru aceasta locatie sunt contradictorii pentru ca am avut experiente diferite. Imi place cum este amplasat restaurantul, imi place ideea bulgariilor cu ferma era bine daca avea si cineva de la noi o astfel de idee dar nu imi plac in mod special serviciile. Am mancat la ambele restaurante dar mai mult la cel pe dreapta, as putea spune ca mancarea si serviciile sunt mai bune la cel de pe stanga dar ma gandesc cand aleg unde sa mananc ca ar trebui sa fie proaspata mancare unde se mananca mai mult.
Prin 2010 era destul de lejer, am fost si in octombrie si vara si nu am avut surprize dar locul a devenit mai cunoscut si poti avea surpriza neplacuta sa nu gasesti masa libera si sa fie si mai greu cu locurile de parcare. Practic ultima data cand am fost era full de masini din Constanta si Tulcea normal este mai aproape si am lasat masina undeva la jumatatea drumului.
Angajatii care te servesc cum se nimereste mai repede, mai incet e ok ca vorbesc limba romana si au meniuri in romana nu as putea spune ca exceleaza la capitolul servire. Isi fac treaba si atat.
Ca multe alte locuri din Bulgaria au noroc de peisaj. Noi nu mancam decat midii, nu am incercat altceva niciodata si imi convine sa cumpar si pt acasa cateva kg.
Recomand locul acesta ca si popas cel putin o data dar preferabil cu rezervare si pentru midii care pentru noi cel putin au fost mereu proaspete.
Nu recomand sa platiti decat cu leva e mai indicat asa. Cel mai aglomerat este in jurul pranzului, daca reusiti sa ajungeti pe la 11,11:30 cred ca nu este la fel si in week-end este foarte aglomerat.
Trimis de MarianaSaru in 28.08.13 13:18:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Rusalka, Balcic
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MarianaSaru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2023 Alertă! Dalboka, nu! — scris în 14.08.24 de cazacualin din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2023 Nu mergeti! — scris în 16.08.23 de ux130364 din CLUJ-NAPOCA
- Aug.2023 Ultima experienta la Dalboka — scris în 05.08.23 de ux130156 din CONSTANţA - nu recomandă
- Apr.2023 Dezamagitor — scris în 02.04.23 de ux128785 din CONSTANTA - nu recomandă
- Jun.2022 Dezamăgire — scris în 26.06.22 de corelia din MANGALIA - nu recomandă
- Jul.2021 Dalboka - groaznica experiența — scris în 11.07.21 de cristinaion din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2021 Nimic extraordinar — scris în 23.06.21 de Dan 80 din BUCURESTI - nu recomandă