ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 25.06.2013
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: bucuresti
ÎNSCRIS: 25.06.13
STATUS: UCENIC
DATE SEJUR
JUN-2013
DURATA: 2 zile
prieteni

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL NU ar recomanda
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 2 MIN

Obiectiv - las pe fiecare sa decida

TIPĂREȘTE

Ca toata lumea amatoare de mancare pescareasca am pornit si noi inspre Dalboka, dupa ce luni de zile am tot planificat si "salivat" (cum zicea cineva de aici) in fata meniului; scopul excursiei a fost restaurantul dalboka si nimic mai mult (plecare din bucuresti, o noapte in sat si drumul inapoi).

Citind recenzii pe net - toate pozitive (99% cel putin) ne-am dus ca la pomul laudat; poate nu degeaba si expresia...

Incercand sa relatez cat mai pe scurt, am fost si noi impresionati de peisaj, de locatie, de salbaticie, am ales sa mergem prima data la cel din dreapta (toate indiciile ca este un restaurant bun) dar incantarea se cam opreste aici.

Cum sunt de parere ca fiecare trebuie sa traiasca experienta proprie, mai jos sunt cateva aspecte pe care am considerat ca trebuie sa le impartasesc:

1. am avut rezervare - foarte important

2. daca doriti vin, insistati sa vi se aduca lista de vinuri pentru ca altfel pretul il veti afla la final;

3. desi asa este normal poate incercati sa nu comandati toate felurile de la inceput pentru ca o sa le primiti pe toate odata. MARE GRESEALA - pt ca ajungi sa mananci o "galeata" (nu ca m-as fi plans in alte conditii) de scoici reci -va dati seama ce dezamagire am simtit in conditiile in care sunt mare amatoare de midii. Norocul meu a fost ca a doua zi am comandat scoici cu legume cu un gramaj mai mic (400g si impartit cu altcineva) si care spre norocul meu au fost mai calde si mai bune decat cele natur.

4. ciorba de peste (nici macar cea de midii) nu are in nimic comun cu ce stim noi - este mai mult o supa crema ingrosata cu faina

5. icre - la fel, cu o gramada de gris - se pare ca asta e reteta in bulgaria pt ca le-am mai intalnit in forma asta si in alte restaurante de-ale lor

6. hamsii - desi un pic mai mari decat hamsiile obisnuite erau necuratate:( ( (

7. am observat ca multi dintre cei ce au postat aici au fost incantati ca se poate plati in orice moneda. Sfatul meu este sa veniti cu leva!! altfel cursul la care va transforma nota de plata este nefavorabil (2.5, dar comoditatea se plateste) si mai mult... este fluctuant (o zi s-a facut la 2.5 iar a doua zi la 2.7).

O sa mai merg? nu stiu...


[fb]
---
Trimis de si eu am fost in 25.06.13 13:13:29
Validat / Publicat: 25.06.13 14:55:07
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: nessebar, nisipuri

VIZUALIZĂRI: 3656 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

4 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (si eu am fost); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 2700 PMA (din 5 voturi)

ECOURI la acest articol

4 ecouri scrise, până acum

webmaster
[25.06.13 13:21:12]
»

@si eu am fost: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare

- -

Te rugăm să punctezi şi capitolele "Bucătărie şi masă " şi "Servicii".

adryana
[26.06.13 07:26:32]
»

cred ca s-a strecurat o greseala, dai nota 10 dar nu recomanzi locul.

si eu am fostAUTOR REVIEW
[27.06.13 16:22:46]
»

@adryana: trebuie sa fie intr-adevar o greseala pt ca nu am punctat cu 10

webmaster
[27.06.13 17:50:05]
»

@si eu am fost, revin cu rugămintea de a ne indica gradul de satisfacţie pentru capitolele "Bucătărie şi masă " şi "Servicii".

Momentan ai notat doar cadrul natural cu 100% dar ai bifat caseta conform căreia nu recomanzi această destinaţie.

Mulţumesc

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adryana, si eu am fost
Alte impresii din această RUBRICĂFerma de midii Dalboka:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.041314125061035 sec
    ecranul dvs: 1 x 1