Ca toata lumea amatoare de mancare pescareasca am pornit si noi inspre Dalboka, dupa ce luni de zile am tot planificat si "salivat" (cum zicea cineva de aici) in fata meniului; scopul excursiei a fost restaurantul dalboka si nimic mai mult (plecare din bucuresti, o noapte in sat si drumul inapoi).
Citind recenzii pe net - toate pozitive (99% cel putin) ne-am dus ca la pomul laudat; poate nu degeaba si expresia...
Incercand sa relatez cat mai pe scurt, am fost si noi impresionati de peisaj, de locatie, de salbaticie, am ales sa mergem prima data la cel din dreapta (toate indiciile ca este un restaurant bun) dar incantarea se cam opreste aici.
Cum sunt de parere ca fiecare trebuie sa traiasca experienta proprie, mai jos sunt cateva aspecte pe care am considerat ca trebuie sa le impartasesc:
1. am avut rezervare - foarte important
2. daca doriti vin, insistati sa vi se aduca lista de vinuri pentru ca altfel pretul il veti afla la final;
3. desi asa este normal poate incercati sa nu comandati toate felurile de la inceput pentru ca o sa le primiti pe toate odata. MARE GRESEALA - pt ca ajungi sa mananci o "galeata" (nu ca m-as fi plans in alte conditii) de scoici reci -va dati seama ce dezamagire am simtit in conditiile in care sunt mare amatoare de midii. Norocul meu a fost ca a doua zi am comandat scoici cu legume cu un gramaj mai mic (400g si impartit cu altcineva) si care spre norocul meu au fost mai calde si mai bune decat cele natur.
4. ciorba de peste (nici macar cea de midii) nu are in nimic comun cu ce stim noi - este mai mult o supa crema ingrosata cu faina
5. icre - la fel, cu o gramada de gris - se pare ca asta e reteta in bulgaria pt ca le-am mai intalnit in forma asta si in alte restaurante de-ale lor
6. hamsii - desi un pic mai mari decat hamsiile obisnuite erau necuratate:( ( (
7. am observat ca multi dintre cei ce au postat aici au fost incantati ca se poate plati in orice moneda. Sfatul meu este sa veniti cu leva!! altfel cursul la care va transforma nota de plata este nefavorabil (2.5, dar comoditatea se plateste) si mai mult... este fluctuant (o zi s-a facut la 2.5 iar a doua zi la 2.7).
O sa mai merg? nu stiu...
Trimis de si eu am fost in 25.06.13 13:13:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: nessebar, nisipuri
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (si eu am fost); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@si eu am fost: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- -
Te rugăm să punctezi şi capitolele "Bucătărie şi masă " şi "Servicii".
cred ca s-a strecurat o greseala, dai nota 10 dar nu recomanzi locul.
@adryana: trebuie sa fie intr-adevar o greseala pt ca nu am punctat cu 10
@si eu am fost, revin cu rugămintea de a ne indica gradul de satisfacţie pentru capitolele "Bucătărie şi masă " şi "Servicii".
Momentan ai notat doar cadrul natural cu 100% dar ai bifat caseta conform căreia nu recomanzi această destinaţie.
Mulţumesc
- Dec.2023 Alertă! Dalboka, nu! — scris în 14.08.24 de cazacualin din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2023 Nu mergeti! — scris în 16.08.23 de ux130364 din CLUJ-NAPOCA
- Aug.2023 Ultima experienta la Dalboka — scris în 05.08.23 de ux130156 din CONSTANţA - nu recomandă
- Apr.2023 Dezamagitor — scris în 02.04.23 de ux128785 din CONSTANTA - nu recomandă
- Jun.2022 Dezamăgire — scris în 26.06.22 de corelia din MANGALIA - nu recomandă
- Jul.2021 Dalboka - groaznica experiența — scris în 11.07.21 de cristinaion din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2021 Nimic extraordinar — scris în 23.06.21 de Dan 80 din BUCURESTI - nu recomandă